22. aug
GLEDER SEG TIL TOPPKAMP: Petter Thoresen ser frem mot torsdagens toppkamp.

FOTO: Terje Midttun.
 
- Dette blir seriefinalen
Petter Thoresen gleder seg til å møte Storhamar foran et fullsatt Hamar OL-Amfi på torsdag.

Publisert: 13.jan.2015 16:16
Oppdatert: 14.jan.2015 06:56

Storhamar har opplevd en stor vinter, og de gule og blå har ikke tapt på ordinær tid siden 26. oktober. Nå gleder hockeypublikumet seg til toppkamp mot serieleder Stavanger Oilers på torsdag. 

thoresen gleder seg

Til torsdagens viktige toppkamp mot Stavanger er det ventet mange mennesker til Hamar OL-Amfi. Det er noe Stavanger-trener Petter Thoresen ser frem til.

- Dette blir seriefinalen! Vi gleder oss til å komme til Hamar og spille foran rundt 6000 tilskuere. Vi må være aggressive og "på" om vi skal kunne få et godt resultat, sier Stavangers suksesstrener, som er imponert over hvor gode Storhamar har blitt gjennom sesongen.

- Det er ikke overraskende at de spiller så godt som de gjør. De har gode spillere i alle ledd, tre rekker som kan score. Tidligere har Christian Larrivée vært den spilleren vi har hatt litt ekstra fokus på, men nå er det flere som er farlige. De har gode, tekniske spillere på flere plasser, sier Thoresen.

må bli bedre på bortebane

En annen som gleder seg til kampen, er tidligere Storhamar-spiller Mats Larsen Mostue. Han er klar på at Stavanger må skjerpe borteformen om det skal være håp om poeng på torsdag.

- Vi har slitt på bortebane i det siste, jeg vet ikke helt hvorfor det har vært sånn, men vi har ikke vært gode nok. Vi må bli bedre på bortebane, sier Mostue og legger til:

- Storhamar er hete, så det gjelder å være med fra start, sier Mostue.

- Er du overrasket over at det er Storhamar dere kjemper med om seriegull?

- Nei, jeg er ikke det. Storhamar er altfor gode til å være overrasket over det, avslutter landslagsspilleren.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KLAR FOR KAMP: Mats Larsen Mostue mener Stavanger må heve seg på bortebane
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke