11. des
FORNØYD: Petter Thoresen kunne smile etter gårsdagens kamp.
FOTO: Terje Midttun.
 
- Dette er drømmefinalen
Petter Thoresen gleder seg til å komme til Hamar for å møte Storhamar til ny finale.

Publisert: 07.apr.2015 19.11
Oppdatert: 08.apr.2015 08.31

I går slo Stavanger Storhamar fortjent 4-2 hjemme i DNB Arena. Et heltent Stavanger-lag satte Storhamar under knallhardt press allerede fra første dropp, og etter fem minutter viste skuddtavla 10-0 til hjemmelaget. Stavanger kom over Storhamar som en ulveflokk.

Årsbeste

- Det er mulig vi spilte årsbeste i første periode. Jeg ble faktisk skikkelig imponert over hvor gode gutta var i den perioden. Det var helt vilt å se på farten og trykket, sier Thoresen om perioden, som endte 23-3 i skudd på mål.

Den gamle Storhamar-mannen har fortsatt følelser for Hamar-klubben, og før finaleserien uttalte han at det ble en drømmefinale når Stavanger og Storhamar skulle kjempe om gull.

- Jeg ble så lei av å høre om at vi og Vålerenga liksom skulle være en drømmefinale. Det er ikke drømmefinale når nummer en og seks møtes i semifinalen, sier Thoresen, før han legger til:

- Når de to beste lagene møtes til finale, så sier det seg selv at det er det som er drømmefinalen. Vi gleder oss til spille foran en fullsatt hall i morgen, sier mannen som vant fire NM-gull på Hamar vest.

skjerpet seg

Men selv om Stavanger sjokkåpent i går, klarte Storhamar å spille seg inn i kampen.

- Vi spiller ikke dårlig i midtperioden, men vi gir bort flere muligheter. Vi er ikke nøye nok i avgjørende situasjoner, og Storhamar får noen muligheter på grunn av det. Du kan ikke gi Storhamar lillefingeren i en finaleserie, da blir du straffet. I morgen blir det viktig at vi klarer å spille effektivt og solid, avslutter Petter Thoresen.

håper på over 5.000

Administrasjonsleder i Storhamar, Maren Lerfald-Hagen Stensby, sier til HA-sporten at det er solgt litt over 2.500 billetter til morgendagens finale.

- Jeg håper på i hvert fall 5.000 tilskuere. Jeg blir litt skuffa dersom vi ikke får såpass med tilskuere nå, sier Lerfald-Hagen.

Ifølge supporterunionen til Storhamar er det nå solgt 4.000 billetter til kveldens kamp.

Storhamar har et snitt på 4.583 tilskuere per kamp i sluttspillet.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
STORHAMAR: Petter Thoresen snakker med Christian Larrivée i sin tid som Storhamar-trener.
FOTO: Terje Midttun.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke