18. aug
TIL­BA­KE: Lars Løk­ken Øst­li er til­ba­ke i Ha­mar OL-Amfi og gle­der seg til å spil­le for Stor­ha­mar igjen.Foto: Mat­tis Røh­ne
 
- Dette laget kan vinne sluttspillet
Storhamar - Rosenborg 4-2 Lars Løkken Østli (24) mener han har kommet tilbake til et vinnerlag i Storhamar. Han tror de gule og blå vil sikre medalje i serien og gå til topps i sluttspillet.

Publisert: 12.jan.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Luleå-proffen rakk ikke å få spilletillatelsen i orden til gårsdagens kamp mot Rosenborg. Men han er klar for de neste seks kampene Storhamar skal spille i januar, så får tiden vise om utlånsavtalen med den svenske eliteserieklubben fortsetter sesongen ut.

Et spennende Storhamar-lag
- Jeg kommer til et spennende Storhamar-lag. Det er mange bra spillere med gode ferdigheter her, mener 24-åringen.
Selv om det ikke var noen grunn til å bli råimponert av det han så i går kveld, så har han tro på at Storhamar vil gjøre det bra i tiden framover.
- Folk sier laget er bedre enn det har vært de siste to sesongene, og det er utvilsomt mer bredde i troppen. Jeg tror dette Storhamar-laget kan ta medalje i serien og vinne sluttspillet. Storhamar var jo nær ved å slå Sparta, til tross for at de manglet flere spillere. Dette tror jeg blir bra, sier Løkken Østli.

Tatt steg videre
- Hva med deg selv, er du blitt en bedre hockeyspiller under Luleå-oppholdet?
- Jeg føler jeg har tatt steg videre. Er blitt vant til å spille i et høyere tempo og satt mer under press i Luleå. En må handle raskere både offensivt og defensivt, men det er ikke bare å komme hit og tro en skal briljere. Det er hard jobbing som kreves, sier Løkken Østli.
Han ville helst ha fortsatt å spille i Luleå, for Lars har fortsatt som mål å spille på et så høyt nivå som mulig. Men i det siste er det rett og slett blitt for lite spilletid.
- Det er jo kampene som er morsomst, og all matching er viktig for meg - også med tanke på landslaget. Nå får jeg med meg god matching mot gode lag som Vålerenga, Stavanger og Sparta, sier Luleå-backen, som også møter Lørenskog, Stjernen og Lillehammer i de seks resterende januarkampene.

Skal ta en prat
Hva som skjer med Lars Løkken Østlis hockeykarriere, er foreløpig i det blå.
- Sportssjefen i Luleå var ikke glad for at jeg dro, men vi skal ta en prat igjen i slutten av januar, så får vi se hva det blir til, sier Løkken Østli, som har ett- pluss ettårskontrakt med Luleå.
Storhamar-trener Peter Johansson ser fram til å få med sin nye back, som han mener vil gi Storhamar en ny dimensjon i power play.
Johansson får også et aldri så lite luksusproblem med åtte gode backer til rådighet.

Fire gode backpar
- Vi har fire gode backpar, men jeg vet ikke om jeg kommer til å spille med alle samtidig. Jeg er for tre backpar, men vi har et tøft kampprogram i tiden framover, og det kan bli verdifullt å la noen få hvile litt, sier Johansson, som ikke syntes Storhamar spilte noen toppkamp i går. - Vi tok tre poeng, men kan bedre enn dette. Det er vanskelig å møte et så defensivt lag som Rosenborg, sa svensken.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke