24. aug
 
- Dette var veldig u nødvendig
Da Martin Blakseth Huse reduserte til 3-2 trodde mange at scoringen skulle fungere som viktig påfyll av sjøltillit og tro på Dragons-tanken. I stedet ble det ruskete og stopp.OSLO

Publisert: 16.jan.2012 04:12
Oppdatert: -
Da Martin Blakseth Huse reduserte til 3-2 trodde mange at scoringen skulle fungere som viktig påfyll av sjøltillit og tro på Dragons-tanken. I stedet ble det ruskete og stopp.
OSLO
22 sekunder etter Huse-målet satte Magnus Hoff inn 4-2, etter at Jimmy Andersson mistet pucken på veg ut av egen sone.
Jesper Hoel punkterte alle Dragons-hjulene da han fikk all verdens plass og tid inn mot Dragons-keeper Tommy Johansen, som reddet det første forsøket.
Men han fikk ikke hjelp, og dermed satte Hoel inn sin egen retur.
Da tok Dragons-trener Michael Smithurst timeout.
- Skal ikke skje
- Vi spilte en bra 1. periode. 2. perioden ble litt rotete. Det ble mye undertall. Så kom 3-1 tidlig i den siste perioden, men vi svarte, og på 3-2 levde kampen. Så fikk de en til med en gang, dessverre, sier Smithurst, og fortsetter:
- Dette var veldig unødvendig, og det skal ikke skje. Jeg hadde satt opp noen viktige punkter før kampen. Ett av dem var at vi skulle være sterke rundt målet. Vi skulle også ta det sikre foran det usikre.
Dragons-treneren fikk se et lag som hakket veldig på slutten.
- Det ble altfor mye slurv i egen sone, og det ble for mange personlige feil, dessverre. Jeg føler at Vålerenga ikke måtte jobbe så hardt for målene sine i 3. perioden. Vi ga dem gater å gå i, og det nytter ikke mot Vålerenga på Jordal. Vi ble hardt straffet, sier Michael Smithurst.
Han svarte slik på at spillerne virket slitne på slutten:
- Det er utmattende å få en slik trøkk rett etter at vi scoret 3-2-målet. Det er tøff belastning på noen spillere, men det skal ikke være noe problem. Programmet har ikke vært så tøft i det siste. Vålerenga kom fra en tøff bortekamp mot Stavanger. Vi må bare reise oss igjen torsdag hjemme, sier Smithurst.
- Lufta gikk ut
Pål Johnsen satt med en ispose på ankelen i garderoben etter å ha dekket et skudd. Kapteinen satte godkjent på de to første periodene.
- Lufta gikk ut på 4-2. Det var synd, for dette var en dag vi kunne slått Vålerenga her. Det ble noen feil i forkant av målene, men samtidig: De som ikke gjør feil, gjør ingenting, sier Dragons-kapteinen.
Med seieren fikk VIF rettet opp litt i statistikken. Før gårsdagens oppgjør hadde de tapt de sju siste kampene mot Storhamar.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke