25. jun
SIKRERE ØKONOMI: Dragons bør gå breiere ut for å skaffe penger til laget sitt, mener Petter Thoresen. FOTO: KENT SKIBSTAD
 
- Dragons må breiere ut
Stavangertrener Petter Thoresen mener Dragons må tørre å gå utenfor kommunegrensen for å skaffe penger til laget.

Publisert: 26.nov.2013 21:05
Oppdatert: -

- Jeg snakker varmt om Storhamar og deres redningsaksjon. Det er bra at lokalbefolkningen støtter opp, men det handler ikke bare om å være dyktig på isen, Storhamar må tørre å gå utenfor Hamars grenser for å få nok midler til å drive et topplag, sier Dragons gamletrener Thoresen.
Stavanger Oilers-treneren er ikke i tvil om at laget i vest har mye å takke oljebransjen for. Samtidig har Stavanger levd på at aksjonærer har holdt klubben levende.
- Det er klart det er trykk i Stavanger når Oilers spiller hjemmekamp med 4.000 på tribunen i en nybygd hall DnB Arena. Folk kommer fordi vi tilbyr et produkt som ikke bare utspiller seg på isen. Publikum må ikke bare få en opplevelse av gutta som flyr ute på isen med pucken. Det handler jo hele tiden om å utvikle produktet for at publikum skal bli enda mer fornøyd, sier Thoresen.
Ifølge Thoresen bør Dragons sørge for å selge hallnavnet snarest for å komme i havn økonomisk.

Bør selge hallnavnet

- For å komme på den sikre siden tror jeg ikke det er nok bare å selge aksjer. Det handler ikke bare å redde seg over kneika nå, men få til noe som gjør at klubben kan leve skikkelig i mange år. Det viktigste er å komme over de akutte pengeproblemene nå slik at de berger poengene, men markedsavdelingen i Storhamar må på banen og sørge for at det blir mer inntekter til å drifte klubben for. Det koster å drifte en toppklubb. Administrasjonen må være det sterkeste leddet i klubben, sier Petter Thoresen.
Sønnene til Petter Thoresen, Patrick og Steffen er oppvokst i Hamar. Ifølge far er alle i familien opptatt av at Dragons skal berge poengene og økonomien.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke