23. aug
JUBEL: Her feirer Storhamar-gutta Jacob Berglunds tredje scoring.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
 
- Ekstra deilig å slå ut Lillehammer
Patrik Bäärnhielm var strålende fornøyd med å slå ut gamleklubben.

Publisert: 12.mar.2015 22:06
Oppdatert: 13.mar.2015 08:43

For fire år siden var Patrik Bäärnhielm med på å slå ut Storhamar som Lillehammer-spiller. I kveld var samme mann med å slå ut Lillehammer - som Storhamar-spiller.

- Det er en utrolig deilig følelse å være videre til semifinalen! Jeg har jo spilt her oppe før, så det er ekstra deilig å slå ut Lillehammer. Jeg gleder meg til å gå på butikken nå, gliser Bäärnhielm, som fortsatt har adresse på Lillehammer.

Storhamar har vært det klart beste laget gjennom hele kvartifnaleserien, og i dag fikk Lillehammer grisebank i egen stue.

- Jeg synes det er stor forskjell på lagene. Vi er et mye bedre lag på alle punkter. De har ofte yppet seg i starten av kampene, men i kveld synes jeg vi klarte å holde Lillehammer godt unna, sier Bäärnhielm og fortsetter:

- Det har vært jevne kamper, men jeg har hele tiden tenkt at vi har er et bedre lag. 

Neste fredag går den første semifinalen av stabelen, men Bäärnhielm vil ikke røpe hvem han helst vil møte.

- Vi har egentlig hatt godt tak på alle lagene vi kan møte. Vi har slått Lørenskog, Sparta og Vålerenga flere ganger i vinter, men kanskje slitt litt mer mot Frisk. Jeg tror Frisk har det svakeste laget på papiret, men de har gitt oss hardest kamp, avslutter Bäärnhielm.

Trener Aleksander Smirnov var både stolt og glad etter etter praktkampen.

- Vi spiller en knallsolid kamp fra start til slutt. Lillehammer prøver seg litt i første periode, men jeg synes vi løser det veldig bra. Vi kaster oss ned og blokkerer skudd, vinner dueller og jobber knallhardt for hverandre. Det var deilig å se hvordan gutta ofret seg i kveld, alle ville vinne, sier Smirnov før han legger til:

- Nå er det veldig viktig at vi ikke blir for fornøyde. Vi har bare gjort en tredjedel av jobben, avslutter Smirnov.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke