18. aug
 
- Ekstra surt mot Lillehammer
Pål Johnsen og Storhamar Dragons måtte etter fem strake seire mot Lillehammer bite i det sure eplet etter 7-5 og null poeng. "Magic" tok tapet tungt.  

Publisert: 16.jan.2014 22:19
Oppdatert: -

Han har utallige Mjøsderby på CVen fra før av. Dagens skrev seg ikke inn i rekken av de største høydepunktene.

- Dette er helt klart ekstra surt. Ikke moro. Nå hadde vi fem strake seirer mot Lillehammer, så det var veldig surt at det ikke ble til seks i dag, sier Pål Johnsen.

Dragons styrte

Selv om Lillehammer åpnet kampen best og fikk en tidlig scoring ved Joakim Arnestad-Eidsæter etter kun ett og et halvt minutt, reiste Dragons seg og var minst på høyde med rivalene.

- I de to første periodene synes jeg vi er best, sier Pål Johnsen. Han har sitt på det tørre i og med at det sto 16-32 i skuddstatistikken.

- Tredjeperioden er jevn, men vi gjør litt småfeil hjemover sånn at dem vinner. Der må vi skjerpe oss, sier Johnsen.

På forhånd etterlyste Michael Smithurst at lagets store profiler burde stå fram mer enn i de siste kampene. Tross tap kan man trygt si at de også gjorde det, anført av en god førsterekke med Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen og Eirik Børresen. Dessuten var også Pål Johnsen selv meget toneangivende.

Unødvendige feil

Han mener Dragons burde spilt mer på det trygge mens de ledet. Noe de gjorde ved flere anledninger i løpet kampen.

- For eksempel da vi leder 4-3 så går vi oss bort bakover. Det skal ikke skje når du har en ledelse på bortebane. Vi burde spilt litt mer safe, sier lysluggen.

Lillehammer kunne til slutt altså juble for alle poengene, og befestet dermed sin tredjeplass i Eliteserien.
 

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke