25. jun
DAG­LIG LE­DER: Carl Os­car Bøe An­der­sen.
 
- En alvorlig sak
Coba innrømmer at han gjerne skulle ha fått vite om saken før HA-sporten fortalte det til ham.

Publisert: 31.mai.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Jeg er enig i at denne saken er vanskelig å forstå og at den er håndtert på en litt merkelig måte, sier Bøe Andersen.
Han visste angivelig intet om at styrelederen i klubben han er sjef i, hadde sagt opp før HA-sporten kontaktet ham i går kveld.
- I alle idrettslag er det delte arbeidsoppgaver, og det er mange prosesser. Alle blir ikke orientert om alt undervegs, sier han.
- Men er ikke en styreleders avgang så alvorlig, at i alle fall den daglige lederen burde ha blitt orientert?
- Jo, jeg er enig i at det er alvorlig når en styreleder trekker seg. Jeg innrømmer at jeg ble veldig overrasket når jeg fikk vite det av dere (HA), svarer han.

Nettsiden

- Det er også rart i og med det er offentliggjort på våre hjemmesider. Det visste jeg ingenting om. Jeg har heller ikke oversikt over hvor mange som er administratorer der, og har derfor ingen aning om hvem som kan ha gjort det, fortsetter han.
På spørsmål om hvorfor han tror Tomter ikke ønsker å si noe, svarer Coba slik:
- Det vet jeg ikke.

Ingen møter

HA-sporten fikk også tips om at det i går kveld skulle holdes møter i Storhamar-leiren. Det visste verken Coba eller Jan Larsen noe om:
- Ikke annet enn at vi har vårt vanlige møte i AS-et i morgen (i dag), forteller Storhamar-sjefen.
Om en økonomisk konflikt mellom administrasjonen (Coba og co.) og klubbens hovedstyre (Tomter og co.) kan ha vært årsaken, tviler Coba sterkt på.
HA-sporten spør om det har blitt reagert på at klubben har valgt å gjøre lønnsøkninger på spillerne, selv om klubben befinner seg i et klima der økonomien er prekær:
- Nei, svarer Coba.
- Alle i klubben vet at den økonomiske situasjonen vår er anstrengt. Men at de ekstra 500-lappene vi har valgt å lønne egne talenter med skal skape en konflikt, henger ikke på greip. Jeg vil rose styret for den jobben som er gjort med økonomien i denne klubben.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke