23. aug
COMEBACK: Tom Erik Olsen hyller ungguttene i sitt comeback som trener for Storhamar Dragons. FOTO: HENNING RUGSVEEN.
 
- En bragd det unggutta gjør
Dragons-legenden påsto han ikke hadde hatt det så moro på åtte år.

Publisert: 30.jan.2014 22:32
Oppdatert: -

Rune Gulliksens assistent Tom Erik Olsen sprudlet etter comebacket på Storhamars A-lag. Nå er han tilbake som trener i klubben han herjet som spiller i mange år.

- Vi spilte med fem gutter på 17 år som er vokst opp i blokka ved siden av hallen og slår Sparta. Jeg synes det er en bragd, sier Olsen.

Se videointervjuet for også å få med deg hans tanker rundt hvorfor han stiller opp som trener i Storhamar Dragons nå.

Gleder seg

Tom Erik Olsen har nest flest Storhamar-kamper gjennom tidene, og drakta har fått hedersplass i hallen. Nå går han inn i trenerteamet.

 Rune Gilliksen er glad for å ha fått med seg Tom Erik som trener.
- Det er mye historie med Tom Erik Olsen i Storhamar Dragons. Drakta hans henger jo i taket i hallen også. Han er en type som kan utfordre meg litt, og det trenger jeg, sier Gulliksen, som er svært glad for å få med seg Olsen på laget.

Styrt av hjertet

- Dette er en stor utfordring, og det tente meg. Hjertet mitt sa at jeg måtte gripe sjansen, sier den tidligere landslagsspilleren.
- Det blir veldig kult! Jeg skal bidra med mye humør og vi skal kjøre på. Det er ikke så lenge jeg ga meg som spiller heller, så jeg vet hvordan det er å gå inn i garderoben i OL-Amfi'n. Vi skal gjøre dette ordentlig, sier han entusiastisk.

I går kveld fikk han sin første seier med Dragons - som trener!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke