20. aug
Sterk OG GOD: Chris­ti­an Larrivèe imponerer mange. Stavanger-spillerne hadde mer enn nok å gjøre med kanadieren i går kveld.
 
- En fantastisk hockeyspiller
Storhamar - Stavanger 7-4 Han jobber som en helt begge veger, skyter, finter, er ydmyk, og klarer å holde seg rolig hver gang motstanderne tar ham hardt. Christian Larrivèe imponerte igjen i går.

Publisert: 18.okt.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Trener Peter Johansson blir mer og mer imponert over nummer 23.
- Han er en fantastisk spiller. For gutta som spiller sammen med ham, så er det bare å se og lære. Det er viktig å ha kølla på isen, for plutselig kommer pucken, sier Johansson, og fortsetter:

Stjerne og arbeidsjern
- De prøvde å ta ham i dag også, men nå var det mer fair, og dommeren tok det. Mot Lørenskog var det ikke bra. Heldigvis er Christian proff, og tar ikke igjen.
Pål Johnsen er også mektig imponert over Larrivèe.
- Han er utrolig god. Han har pucken mye, og da smeller det ofte. Men det er imponerende at han holder seg så rolig. Han er ydmyk. Larrivèe er en suveren lagspiller, i tillegg til å være best. Han er et perfekt forbilde, sier Pål Johnsen.

Prøvde det meste
Stavanger-spillerne fikk rett og slett en stor utfordring å bryne seg på i går kveld. Mange av forsøkene på å stoppe kanadieren mislyktes.
Og flere endte i utvisningsboksen.
Larrivèe innrømmer at han kikker seg godt rundt når han er ute på isen. Mange er blitt klar over kvalitetene hans.
Og da smeller det ofte.
- I dag ble det en del utvisninger på forsøkene mot meg, og det tapte Stavanger på. Jeg har fokus på å være rolig og ikke ta igjen. Blir jeg utvist, går det utover laget. I dag hadde vi ikke råd til det, sier kanadieren.

Smalt tidlig
Det smalt skikkelig allerede i 1. perioden i går. Michael Brandasu måtte dusje tidlig etter en knetakling på Larrivèe. I 3. periode måtte Juha Kaunismäki og Cleve Kinley skli over til utvisningsboksen etter forsøk på å stoppe Larrivèe, som er i flyten.
- Jeg kjente det litt med en gang, men det gikk bra med kneet, sier Larrivèe, og fortsetter:
- Det er moro å spille nå. Det går bedre for hele laget. Jeg føler meg i bra form, og jeg spiller sammen med to gutter som jobber hardt i hvert eneste bytt. Vi må jobbe hardt for å produsere sjanser og mål, sier kanadieren, som noterte seg for ett mål og en målgivende pasning i går.

Gode og effektive
Etter en litt puslete 1. periode var Dragons både gode og effektive i midtperioden, som de vant 5-2. Krydderet var Joakim Jensens geniale pasning til Pål Johnsen på 2-1-målet. 5-2-målet var også god underholdning: Pål Johnsen vant droppen til Jensen, og pang i mål.
Oilers kom opp på 5-4, men så syntes Larrivèe at nok var nok. Han satte pucken i åpent mål.
Det gjorde også Eirik Skadsdammen rett før slutt.
Juha Kaunismäki & co. avsluttet Hamar-oppholdet med noe de håpet skulle bli en boksekamp. Men Dragons vant hockeykampen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke