12. des
 
- En nyttig erfaring

Publisert: 15.apr.2008 08.30
Oppdatert: -
HAMAR: Norges nye målvaktstrener Per-Erik Alcén ser på utfordringen som nyttig erfaring, og tror Norge har gode sjanser mot Tyskland og Slovakia.

- Jeg visste ikke så mye om de norske spillerne, en er stor, en er teknisk og en er rutinert. De er tre forskjellige typer, forklarer Alcén til Brynäs' sin hjemmeside.
Siden det ikke var noen mulighet til en slik jobb i Sverige, takket han ja da Mads Hansen anbefalte ham for landslagsledelsen.
- Den største utfordringen er å bidra til at Norge fortsatt er en A-nasjon etter VM. Norge er et hockeyland på vei opp, og for meg er det positivt å være med i et VM. Jeg tror Brynäs er glad for at jeg utvikler meg, og ikke ligger hjemme på sofaen…
Norge møter Finland, Slovakia og Tyskland i gruppespillet, og Alcén tror på gode sjanser.
- Finland blir tøft, men vi har gode sjanser mot de to andre. Jeg har dessuten lest av Slovakia har litt interne problemer rundt lønninger. Uansett hvem vi møter er oppgaven vår å stoppe flest mulige skudd, vanskeligere er det ikke.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke