6. des
SNART KLAR IGJEN:Pål Johnsen er klar for come back mot Furuset søndag.
 
- Er tilbake mot Furuset søndag
Søndag var Lars Løkken Østli og Eerikki Koivu på plass igjen. Kommende søndag regner den tredje langtidsskadde, Pål Johnsen, med å være tilbake på Storhamars lag mot Furuset.

Publisert: 13.jan.2009 05.19
Oppdatert: -
HAMAR: Johnsen vred venstre kne hjemme mot Stjernen 4. desember.

- Jeg har vært borte med kneskade i seks uker og vil gå glipp av ti kamper. Det holder, sier «Magic», som føler med sine lagkamerater.
- Seks tap på de sju siste kampene, er ikke vanlig i Storhamar. Nå må vi bare snu trenden. Og vær klar over at vi teoretisk sett faktisk kan miste sluttspillplassen. Comet er 21 poeng bak oss når det er igjen 11 kamper og 33 poeng igjen å spille om, sier Pål Johnsen, som er på is igjen, men som ikke spiller, verken mot Lørenskog hjemme i kveld eller borte mot Stjernen torsdag.
Furuset hjemme søndag blir Pål Johnsens comeback.
Den matchen innleder en kamprekke, som handler om mange hjemmekamper. Hele seks av de ni siste skal dragene spille hjemme.
Foran kveldens hjemmekamp mot Lørenskog, ligger Storhamar på en uvant sjuendeplass. Det er 17 år siden Storhamar har ligget så langt ned på tabellen.
5-0 over Lørenskog 4. januar var forrige gang dragene vant.
Og scoret.
Etter den positive opplevelsen, har Storhamar tapt 4-0 borte både for Sparta og Vålerenga og sist søndag 5-0 for Frisk Asker.
- Det er ingen skam å tape for Vålerenga og Sparta, som er de to beste lagene i serien, men 0-5 for Frisk Asker, er skremmende. Nå har ikke jeg sett bortekampene siden jeg ble skadd, men det virker som om vi må begynne litt på scratch igjen, sier Johnsen, som altså er på is igjen denne uka.
- Jeg kjenner det jo i kneet, som er både ømt og sårt, men ingen fare. Jeg spiller mot Furuset søndag. Det kan være ei grei kamp å gjøre comeback i.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke