9. des
JAAA!: Amund Nyland løfter pokalen. FOTO: JACOB SUNDBLOM NYGAARD
 
- Etterlengtet bøtte
Amund Ny­land (20) har hatt kap­teins­verv på la­get si­den han var 12 år. I går fikk han en­de­lig gle­den av å løf­te bøt­ta.

Publisert: 07.apr.2014 04.00
Oppdatert: 07.apr.2014 04.00

Seks av spil­ler­ne som var med å sik­ret NM-tri­um­fen i går er født i 1994 og er for gam­le til å spil­le U20-hoc­key nes­te se­song.

Man­ge av dem har spilt sam­men si­den knøt­te­al­der, og i går sik­ret de den gje­ve NM-tit­te­len sam­men.

- Helt fan­tas­tisk fø­lel­se. Man­ge av oss har spilt sam­men hele ve­gen i man­ge år, og en­de­lig vant vi. Jeg har leng­tet len­ge et­ter å få løf­te bøt­ta, sier Amund Ny­land.

- Det­te er det sis­te året kul­let vårt får spil­le sam­men. Vi har vært på sam­me lag si­den vi var små og det gjør det hele eks­tra spe­si­elt å få dele med alle gut­ta. Det ble jo den per­fek­te av­slut­nin­gen, sier Ei­rik Sal­sten, som er usik­ker på hva fram­ti­den brin­ger for egen del.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke