25. jun
ENGASJERT: Tor Nilsen
 
- Forteller de nye tidlig at Storhamar-kampene er viktige

Publisert: 03.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Lillehammers Tor Nilsen har opplevd kampene mot Storhamar både som spiller og trener, og elsker engasjementet.
- Både som spiller og trener krysset jeg av kampene mot Storhamar tidlig. Det er kamper som skaper stor interesse, og det er ingen som vil tape mot naboen. På mindre plasser er det jo slik. Alle snakker om naboen, sier Tor Nilsen, som er sportssjef i Lillehammer Ishockeyklubb nå.
Han fortsetter:
- Vi forteller de nye spillerne tidlig at kampene mot Storhamar er spesielle. Pål Johnsen og andre sier trolig det samme i Hamar. Det ligger der fra bunnen av.
Nilsen mener engasjementet rundt mjøsderbyene kun er positivt.
- Supporterne snakker mye om disse kampene, og det skaper ekstra engasjement. Det er positivt for hockeyinteressen. Nå føler jeg virkelig at trøkket rundt kampene mellom lagene er tilbake. For vår del var vi gode på 90-tallet, før vi slet litt. Nå har vi kommet tilbake, og torsdag er det jo toppkamp. Det er moro. Storhamar har jo hatt en knallåpning på sesongen, så det ligger an til mye folk i Hamar OL-Amfi.
Storhamar Dragons topper eliteserien med sine 15 poeng etter fem kamper, mens Lillehammer har ni poeng på 3. plass.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke