buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Fornøyd: Reidar Nordby jr. er godt fornøyd med seminaret.
 
- Gleder meg til fortsettelsen
Reidar Nordby jr. holdt næringslivsseminar på vippen under kampen mellom Storhamar Dragons og Lillehammer. Det synes han var en positiv opplevelse.

Publisert: 08.des.2013 19:20
Oppdatert: -

- Det har vært kjempe hyggelig. De som var tilstedet trivdes godt, så nå handler det om å få med flere, sier Nordby. Til tross for at dette seminaret ble en suksess skulle Nordby gjerne sett flere næringslivsledere tilstedet. - Jeg skulle gjerne sett flere personer til stedet, men nå har vi satt i gang en prosess med tettere samarbeid mellom idretten og næringslivet i Hamar, det må vi være fornøyd med, sier Nordby. Selv om han ikke er helt fornøyd med antallet, skjønner han at lederne i Hamar har det travelt nå rett før jul. Det var ikke tilfeldig at Nordby valgte nettopp kampen mellom Storhamar og Lillehammer som tidspunkt til å arrangere seminaret. - Det passet perfekt! Et mjøsderby, med så mange på tribunen passet perfekt med tanke på hele opplevelsen, smiler Nordby. Nordby mener at idretten og næringslivet har mye å lære av hverandre, og hverandres suksessfaktorer. Han mener idretten i Hamar er unik, på grunn av byens tre topplag, og ser derfor på dette samarbeidet som helt naturlig. Allerede nå har Nordby begynt å se fremover, for å fortsette samarbeidet best mulig. - Nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen, og hva som skal skje videre. Det viktigste er som sagt å få med flere, derfor har jeg planer om å gjenta dette en gang senere i vinter, forteller Nordby.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat