6. des
 
- Gøy at det er gnagerne som får avgjøre

Publisert: 25.jan.2012 04.12
Oppdatert: -
- Det er veldig gøy at det er «gnagerne» som får avgjøre en slik kamp, og at vi får betalt for å våge å dekke skudd. Det er en viktig del av ishockey som ofte er litt undervurdert utenfra. De gutta som vi bruker til dette, blir skikkelig verdsatt i laget. De får ordentlig kreditt når de kommer inn igjen på benken etter å ha kastet seg for å dekke skudd, sier trener Michael Smithurst.
Han er imponert over det løftet Eirik Børresen har tatt denne sesongen, ved å komme i form på en helt annen måte enn tidligere.
- Han tok skikkelig tak i treningsarbeidet, og jeg har skrytt voldsomt av Eirik for den jobben, og nå får han igjen for det gjennom å orke å gjøre jobben i undertall.
Det så mørkt ut for Storhamar etter åtte minutter og 2-0 til Rosenborg. Da tok Smithurst en sjelden tidlig timeout.
- Det var ikke noen tordentale, for jeg følte at vi hadde spillet og at vi var forberedt, men vi tok bare ikke tak i pucken, og gjorde mange feil. Det var gøy at det funket og at vi klarte å vende kampen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke