17. aug
FULLT: 4.800 har sikret seg billett til nå. Det betyr mætt fjøs mot Vålerenga.
 
- Håper vi bikker 5.000, kanskje 6.000 tilskuere
Ingen tvil, det blir stor stemning i CC Amfi i morgen.

Publisert: 09.sep.2016 12:53
Oppdatert: 09.sep.2016 12:56

Klart for hockeyklassiker uten sammenligning her i landet når Storhamar og Vålerenga møtes til seriestart i morgen. Og vær ikke i tvil, det blir mætt fjøs.

Hockeyfansen har strømmet til billettlukene allerede. 4.800 har sikret seg billett til kampen, men det stopper neppe med det.

Mathias Saxrud i Storhamar sier:

- 4.800 solgte billetter dagens før kampen er vi veldig godt fornøyd med. Vi bikker nok 5.000, kanskje opp mot 6.000 før kampen starter. Da blir det mætt fjøs og forhåpentligvis stor stemning.

Storhamar kan slippe inn 7.000 tilskuere i CC Amfi, men da stenges også billettlukene. Dette er i henhold til sikkerheten i fall noe skulle skje.

- Det kommer nok ikke 7.000 tilskuere, men et sted mellom 5.000 og 6.000 er jo bra, sier Saxrud.

Tipper

HA-sporten har vurdert alle lagene i eliteserien. Tipset går ut på at Oilers vinner, at Storhamar tar sølvet, og spår at Vålerenga havnet på sjetteplass. Flere hockeyeksperter følger HA for de tipper også Vålerenga langt unna medaljeplass denne sesongen.  

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke