7. des
STAVANGERS SKREKK: Andrew Engelage har vært enorm i DNB Arena.
FOTO: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 
- Han er et monster
Andrew Engelage er Stavangers store skrekk.

Publisert: 17.apr.2015 17.00
Oppdatert: 17.apr.2015 18.29

I morgen avgjøres den 7. NM-finalen foran et fullstappet DNB Arena. 

DNB Arena er blitt Storhamar-målvakt Andrew Engelages lekegrind. Kanadieren har kun sluppet inn 10 mål på de siste 206 skuddene han har fått i Stavangers storstue. Dermed står han med enorme 95,15 i redningsprosent på de siste fem kampene.

liker å spille i stavanger

- Jeg liker å spille i DNB Arena. De har den isflaten jeg vokste opp med, så det er lettere for meg å spille der. De skyter mange skudd, og jeg er en keeper som liker å stå når det smeller rundt meg, sier Andrew Engelage.

I går reddet den store målvakten 33 av 34 skudd og ble fortjent kåret til Storhamars beste spiller.

- Vi hadde ryggen mot veggen i går. Jeg tenkte bare på å gjøre jobben min, ikke på hvor mange skudd jeg reddet. Men det er selvfølgelig morsomt å gjøre noen viktige redninger.

For Engelage gjorde virkelig en enorm redning da han kastet seg over til motsatt stolpe og slo et backhandskudd fra Josh Soares unna.

- Jeg kaster meg etter alle pucker. Jeg tenker ikke på å gjøre pene redninger, men bare å få pucka unna, smiler en fornøyd Engelage.

monster

Erik de la Rose skryter av Engelages keeperspill.

- Han er et monster. Han er en stor målvakt som dekker veldig mye av målet, og han er ekstra god i DNB, sier de la Rose, før han legger til:

- Vi har blitt bedre til å hjelpe han foran mål. Keeper- og backspill står i stil med hverandre. Hvis ikke forsvaret sitter, blir det vanskelig for keeperen å være god, avslutter backen.


 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FORNØYD: Erik de la Rose skryter av målvakten.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke