16. jul
SKADDE: Andreas Øksnes (t.h.) og Christian Larrivée.
FOTO: Bendik H. Eriksen
 
- Han har kanskje vært vår beste back
Christian Larrivée skryter av skadeplagede Andreas Øksnes.

Publisert: 24.nov.2015 18:01
Oppdatert: 24.nov.2015 18:01

Lørdag 14. november fikk Andreas Øksens et hardt slagskudd i hånda under bortemøtet med Kongsvinger.

Han fikk først beskjed om at han måtte vente fire uker med gips på hånda, men så ble hånda verre, og Hamar-gutten måtte operere. Nå blir han borte i seks uker.

lei av å være skadet

- Jeg er ganske lei av alle skadene som jeg fått i løpet av de siste årene. Jeg fikk spille landskamper for snart to år siden, og så ble jeg skadet i ni måneder like etterpå. Tidligere i høst var jeg borte i fire uker. Sånn har det vært flere ganger, sier han.

Nå må han belage seg på mange tunge timer med egentrening.

- Det er på en måte flaks i uflaksen at det er hånda som er problemet. Jeg kan sykle, gå på skøyer og gjøre mange andre ting som er relatert til hockey, sier han.

larrivée-skryt

Kaptein Christian Larrivée synes synd på sin skadeplagede kamerat.

- Han er veldig plaget av skader, og det er synd for både oss og ham. Vi skulle gjerne hatt Andras på banen, sier Larrivée, som er imponert over det Øksnes har foretatt seg denne høsten.

- Han har kanskje vært vår beste back i høst. Nå må andre stå frem, sier kaptein Larrivée, som føler seg bedre i lysken.

- Jeg vil ikke sette noen dato på comebacket mitt. Det kan bli mot Lørenskog lørdag, men jeg tror det er mest sannsynlig at jeg kommer tilbake mot Stjernen neste torsdag, sier han.

Jacob Berglund og Lars Løkken Østli trente for fullt tirsdag kveld.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke