buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
- Har ingen følelser for noen av klubbene
- Det blir ikke spesielt for meg i det hele tatt. Jeg har ingen sterke følelser verken for Storhamar eller Lørenskog, sier Svein-Erik Edvartsen foran dagens kamp.

Publisert: 05.okt.2013 04:13
Oppdatert: -

Han gikk fra jobben som administrerende direktør i Storhamar Dragons 4. juni i sommer, og begynte i en tilsvarende jobb i Lørenskog 1. august.

Når lagene møtes i dag, betyr ikke det så mye for 34-åringen.

- Jeg har hatt et dommerhjerte siden jeg var 14 år, sier Edvartsen.

Lik jobb, bedre økonomi

Ryddejobben han nå gjør i Lørenskog beskriver han som nesten identisk med den i Dragons, med unntak av en rik onkel:

- Det er likviditetsutfordringer også her hver måned, men det er deilig å kunne ta én telefon, så kommer det du trenger, i stedet for å ringe rundt til sponsorer for å be om forskudd, slik som i Storhamar, forklarer Edvartsen, og legger til at han ser for seg å bli lenge i Lørenskog Ishockeyklubb.

Arbeidsgiveravgift

Storhamar Dragons har denne uka fått sin rapport etter skattemyndighetenes bokettersyn i 2012. Ifølge tidligere direktør Edvartsen inneholdt den ingen alvorlige anmerkninger.

- Det eneste som ikke var på plass var noe betaling av arbeidsgiveravgift som forfalt i starten av 2013. Vi var à jour med offentlige avgifter som forfalt i 2012, sier Edvartsen, som var glad for å lese rapporten fra skattemyndighetene.

- Årsaken til at betaling av arbeidsgiveravgift i starten av 2013 ikke var på stell, skyldes selvsagt anstrengt likviditet og er neppe noe nytt innen idretten og i hvert fall ikke for Dragons. I 2011 skyldte jo Dragons 800.000 i nettopp arbeidsgiveravgift som vi etter mye om og men klarte å få med på gjeldssaneringen, sier Edvartsen.

Ikke rukket å lese

HA-sporten har ikke fått lese rapporten, men aksjeselskapets nye styreleder, Stein Onsrud, bekrefter at den har kommet.

- Jeg har ikke rukket å lese rapporten, men har forstått på Erik Kristiansen (fungerende daglig leder, red.anm.), at det ikke var alvorlige anmerkninger i den, og det er vi glade for. Nå jobber vi for å rydde opp for 2013, sier Onsrud.

Taushetsbelagt

Kemnerkontoret i Oslo, som koordinerer bokettersynet av alle hockeyklubbene i Norge, ønsker ikke å si noe om enkeltresultater i rapporten.

- Det vi kan si er at enkeltkontroller er taushetsbelagt, og er en sak bare mellom kontrollobjektene og skatteetaten. Ingen i skatteetaten kan si noe om innholdene i rapportene. Når alle disse rapportene er ferdige vil vi lage en samlerapport med anonymiserte data, sier Kristian Melsæter, informasjonsrådgiver ved Kemnerkontoret i Oslo.

Storhamar møter Lørenskog borte lørdag.

FØLG KAMPEN DIREKTE:

 

 
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat