25. jun
SKEPTISK: Tom Erik Olsen
 
- Holdt på å ta fram livvestene
Den ene delen av Storhamars trenerduo, Tom Erik Olsen, likte seg svært dårlig da Sparte gikk opp til 3-1 i andre periode.

Publisert: 14.mar.2014 07:14
Oppdatert: -
Hamar
- Da var det nummeret før tok fram livvestene, sa en alltid engasjert Tom Erik Olsen. Han foredro i metaforer som i sine glansdager.
Heldigvis for Olsen og 2.500 andre i Hamar OL-Amfi, sørget Andreas Øksnes og Christian Larrivée for å bringe balanse i stillingen i løpet av 33 sekunder like etterpå. Da kunne Olsen begynne å trekke pusten igjen.
- Sparta hadde matchball, men vi snøt dem nok en gang. Samtidig fikk vi en lærepenge av dem. Vi må være mer på alerten fra start i alle periodene. Vi var mugne til å begynne med i begge de to første, men styrte den siste helt og fullt. Kanskje kom det av at vi var for heite. Vi må passe oss for å bli våre egne verste fiender.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke