25. jun
TUNGT: Storhamars hockeygutter sliter. Her er det baklengs mot Stjernen. Carl Oscar Bøe Andersen (lille bildet) er ikke fornøyd med at laget er nummer sju.
 
- Ikke akseptabelt for Storhamar
Daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen mener lagets innsats så langt ikke er akseptabelt for Storhamar som klubb. Men foreløpig gjøres ingen grep.

Publisert: 24.nov.2009 05:00
Oppdatert: -
HAMAR: På alle eliteserienslagenes åtte siste kamper, har Storhamar Dragons vært mest beskjedne med å forsyne seg av poengfatet. I likhet med Frisk-Asker har klubben tatt åtte poeng. Nå ligger de på 7.-plassen på tabellen.

- Er dette akseptabelt for Storhamar som klubb?
- Nei, svarer Carl Oscar Bøe Andersen.
Men han står uten midler til å gjøre grep slik den økonomiske situasjonen er for øyeblikket.

- Ikke behov nå
- Per dags dato ser jeg ikke behovet for å hente noen forsterkninger. Det går mer på at vi må evaluere og vurdere det vi allerede har, og utvikle det. Vi må gå i dybden på de kampene vi har gjennomført - både de vi har tapt, og der vi har lyktes.

- Hvor lenge kan dere vente før dere gjør grep?
- Slik situasjonen er nå, har vi ikke vi økonomi til å hente noen spillere. Den saken ligger hos styret i så fall. Men det må samtidig tas en vurdering på om vi har økonomi til å ligge der vi ligger på tabellen, sier Bøe Andersen til HA-sporten.

Ikke tabellfokus
Likevel ønsker han ikke å gjøre sine vurderinger basert på tabellposisjonen:

- Vi ser jo at alle slår alle, og sånn sett er jeg ikke bekymret akkurat nå. Vårt fokus må være hvordan de spillerne vi har, skal prestere bedre. Jeg vet at vi har ei prestasjonsgruppa som ikke er fornøyd med dette, sier Storhamar-lederen.

Ungdomslinja
At Storhamar gikk inn for å satse på talentutviklingen, brukes ikke som en unnskylding for at resultatene ikke står til ambisjonene:

- Nei, overhodet ikke.
Han mener likevel at disponeringen av stallen kan vurderes:
- Det vil jo alltid være en problemstilling i forhold til om vi skal la mange yngre spille mye, eller om vi bør ha mer rutine i laget. Det kan jo hende at noen yngre hadde vært tjent med å briljere mer på sitt eget nivå, før de tok steget opp på A-laget, sier Andersen.
Andersen påpeker likevel de rammebetingelsene Storhamar har å jobbe med:
- Slik det er nå ønsker vi å være tro med det vi startet. Det var de kriteriene jeg ble ansatt etter, i likhet med spillere og trenere. Vår strategi rundt ungdomslinja vil ikke bli endret nå.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke