16. jul
 
- Ikke i tvil om å gi ham sjansen

Publisert: 21.jan.2010 05:02
Oppdatert: -
HAMAR: Carl Oscar Bøe Andersen, daglig leder i Storhamar Dragons, har ikke opplevd Webjørnsen så mye.

- Han jobber jo i drift, så det er Tommy Larsen som ser mest til ham. Men det jeg har sett til Stian, har vært veldig positivt. Han har gitt et godt inntrykk, sier Coba.
- Vi var ikke i tvil om å gi ham sjansen når vi ble spurt om å registrere han som spiller for 1. divisjon. Det virker som han passer godt i miljøet, og det er veldig positivt at han er fra hockeymiljøet.
- Det gjør det sikkert lettere for ham. Jeg håper at dette kan bidra til at han kommer seg ordentlig på beina igjen, fortsetter Andersen.
Markedssjef Espen Bjørkheim forteller at han har opplevd at innsatte som får muligheten til å jobbe i idrettslag, har fungert veldig bra:
- Jeg kjenner til dette fra HamKam også. I både HamKam og her i Dragons har vi gitt dem tillit og ansvar, og da har gått veldig bra, sier han.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke