20. jun
STARTET AKSJESALGET: Disse yrkesfaglærerne på byggfag ved Stange videregående mobiliserte Dragons-tilhengerne gjennom aksjesalg. Fra venstre Fred Søby, Jimmy Stensby og Erik Stenberg.
 
- Ikke mulig uten sportslig opptur
Storhamar solgte aksjer for 5.500 kroner timen i går. Daglig leder Erik Kristiansen mener den sportslige suksessen smitter over på lysten til å støtte Dragons.

Publisert: 23.nov.2013 04:13
Oppdatert: -

Hamar
HA-sporten blir med og teller hver krone som kommer inn i form av aksjer, gaver og nye sponsorinntekter for Storhamar Dragons. På den måten kan leserne følge med på utviklingen av redningsaksjonen for Storhamar Dragons.
Innen nyttår må det skaffes minst 1.910.000 kroner for å unngå at ishockeyforbundet straffer Dragons.
- Målet er å skaffe 2,5 millioner kroner slik at vi har litt å gå på til videre drift også, presiserer daglig leder Erik Kristiansen.
Han har aldri opplevd maken til entusiasme blant vanlige folk i forbindelse med en redningsaksjon.
- Det er helt rått hvordan folk stiller opp nå. Det er tydelig at det er mange som vil unngå at Storhamar får minuspoeng, sier Kristiansen.
Men han påpeker at uten den sportslige oppturen Storhamar har hatt i år, så ville ikke dette vært mulig.
- Effekten er nok ti ganger så stor når laget gjør det bra, sier han.
Men Kristiansen er også enig i at det første vedtaket fra forbundet på 15 minuspoeng, faktisk ser ut til å gi en positiv effekt.
- Det ga en sympatieffekt at de ville straffe oss før vi hadde fått muligheten til å komme i mål.
I går kveld hadde aksjonen totalt passert utrolige 400.000 kroner i aksjesalg, gaver og nye sponsorkontrakter.
Som eksempel nådde de tre yrkesfaglærerne Fred Søby, Erik Stenberg og Jimmy Stensby ved Stange videregående skole om lag 150.000 kroner i går med sin aksjebrevkampanje på Facebook.
Dragons-trener Michael Smithurst er også overveldet over den enorme støtten.
- Jeg tror det er summen av gode sportslige resultater og at folk samler seg når man føler seg urettferdig behandlet vi ser nå, sier Smithurst, som håper på en god kamp mot VIF på Jordal i morgen for å bevare effekten.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke