23. aug
 
- Ikke regnet med Moffatt neste år
Luke Mofatt drar til Australia etter sesongen. Storhamar Dragons hadde ikke regnet med Luke Moffatt neste år.

Publisert: 06.mar.2015 12:48
Oppdatert: 06.mar.2015 13:20

Det sier lederen av sportsutvalget i klubben, Sjur Rakstad-Larsen.

- Noe av det første han fortalte da han kom til Frölund i Sverige, var at han kom til Skandinavia for å få en opplevelse. Det har han gjentatt overfor oss. Sånn passer det sikkert bra for ham at han kan reise videre til et nytt kontinent etter at sluttspillet er ferdigspilt. Jeg er bare litt overrasket over valget av destinasjon, sier Rakstad-Larsen som bare  hadde visst om Moffatts planer en halvtimes tid da HA-sporten ringte.

- Avgjørelsen hans kom, som sagt, ikke overraskende. Vi hadde ikke regnet med ham, men hadde han ønsket å bli her, hadde vi selvsagt klart å ordne det. Da hadde vi, i så fall, vært nødt til å tegne 12-måneders-kontrakt med ham i stedet for 6-måneders-kontrakt som han har nå. Det hører med til historien at Luke Moffatt godtok vårt første kontraktsforslag.

Sjur Rakstad-Larsen kan fortelle at han allerede har flere alternativer på hånda for å erstatte amerikaneren.

- Vi må se litt an på spillertyper før vi bestemmer oss, men jeg tror ikke det skal bli all verdens vanskelig å skaffe en kompetent spiller på Moffatts plass når den tiden kommer, sier Sjur Rakstad Larsen.

Luke Moffatt er skjermet for media før kvartfinalekampen mot Lillehammer i kveld.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke