20. aug
 
- Ikke sett maken til mål siden 2002
Andreas Hjelms matchvinnerscoring var lunsjprat blant hockeyentusiastene i går. Tom Erik Olsen lot seg imponere. Erik Kristiansen var ikke så opptatt av selve raidet. Det var tidspunktet for skuddet som var perfekt.

Publisert: 24.sep.2009 05:01
Oppdatert: -
HAMAR: Erik Kristiansen, Tom Erik Olsen og Ole Eskild Dahlstrøm er karer som alle har presentert det spektakulære i Storhamars hockeydrakt - bare for å nevne noen.

Tirsdag var det backen Andreas Hjelm som presenterte seg i Hamar OL-Amfi - til stor begeistring for hockeyelskerne.
- Fantastisk! sier Tom Erik Olsen.

Ikke samme fart
- Noe sånt har jeg ikke sett siden, ja, jeg så vel raidet i 2002 da Ole Eskild Dahlstrøm scoret i semifinalen mot Vålerenga. Men Ole Eskild hadde jo ikke den farten på skøytene som svensken, humrer Olsen.

Erik Kristiansen serverte en rekke supre scoringer i sin store karriere, og innledningsvis gir han denne småtørre karakteristikken av Andreas Hjelm sin scoring:
- Den var grei den. Ikke noe hokus pokus.

I skuddet
- Når så du en sånn scoring sist?

- Det pleier vel å skje et par ganger i løpet av sesongen. Andreas Hjelm er veldig god på skøyter, men jeg synes det var selve avslutningen som imponerte mest. Han skjøt på et veldig riktig tidspunkt. Akkurat idet Lillehammer-keeperen begynte å forberede seg på skuddet og var på vei ut, smalt det. Han skjøt på et helt riktig tidspunkt. Også hjelper det å gå bra på skøyter og ha god balanse som Hjelm har. Det var viktig mot Lillehammer, for backene deres var ikke de mest bevegelige.
- Når scoret du selv et slik mål?
- Nei, sånne ting går jeg ikke rundt og husker lenger, sier Mester-Erik.
Men det er mange andre som husker det…
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke