20. jun
SLITER: Alexander Reichenberg og Storhamar.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
- Ikke superhappy med egen form
Alexander Reichenberg er ikke fornøyd med spillet han har levert siden julepausen.

Publisert: 04.mar.2016 19:24
Oppdatert: 04.mar.2016 19:54

Storhamar har slitt tungt i serien i det siste, og nå fokuserer Alexander Reichenberg og resten av laget på å reise seg i sluttspillet. 

- Vi har svingt voldsomt, og i det siste har vi spilt for dårlig. Det er vanskelig å sette fingeren på hva som er galt, men vi har ikke vært gode nok. Det er det lett å se, sier Alexander Reichenberg, som gleder seg til å bli ferdig med seriespillet.

blanke ark

- Det blir gøy å spille sluttspill igjen. Vi startet sesongen bra, og nå får vi muligheten til å begynne på nytt. Det er ingen av oss som tror at alt snur av seg selv så fort sluttspillet begynner, men nå får vi muligheten til å begynne med blanke ark. Det er morsomt med sluttspill, og jeg gleder meg, sier han.

Lillehammer-gutten vil ikke bruke lagets tunge treningsperiode som unnskyldning for de svake resultatene, men han håper det vil hjelpe dem til å stå imot tøffe motstandere i sluttspillet.

- Jeg har aldri trent så hardt så langt ut i sesongen. Vi skal ikke gjemme oss bak all treningen, men jeg tror vi kommer til å stå godt rustet når sluttspillet begynner, sier han.

nedgang

Reichenberg spilte lenge med lagets gullhjelm, produserte poeng og var med på landslaget. Men i det siste har det gått tyngre for ham. Kun seks poeng på de siste 14 kampene er fasiten.

- Jeg er ikke superhappy med egen form. Jeg hadde håpet å få et løft etter treningen i julen, men jeg føler ikke at jeg har fått det ut ennå. Jeg prøver i hver eneste kamp, men jeg har ikke lyktes med de samme tingene som før jul, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke