20. aug
Hjem som slakt: Pål Johnsen og resten av Storhamar fikk juling av Stavanger Oilers torsdag.
Foto: Trond Lillebo.
 
Magic: - Ikke ydmyke nok
Pål "magic" Johnsen var meget skuffet etter det som med seier kunne blitt en thriller av en gullkamp i serieavslutningen. I stedet ble Storhamar totalt rundspilt og slaktet i egen hall.

Publisert: 15.jan.2015 21:17
Oppdatert: 15.jan.2015 21:17

Hamar OL-Amfi var pyntet til fest med 5846 tilskuere, og et Storhamar i storform skulle feie serieleder Stavanger Oilers av banen. Slik gikk det ikke.

RUNDSPILT I TO PERIODER

Selv om dragene fra Hamar vest til slutt vant skuddstatistikken 32-30 var det siddisene som sto for underholdningen.

Fra første dropp i 1. periode til Eirik Skadsdammen satte inn Dragons trøstemål sekunder før slutt i 2. periode var det Oilers som styrte alt.

- Rammen rundt kampen var like bra som mot Vålerenga i romjula, men vi var rett og slett ikke ydmyke nok, sier Pål Johnsen som antyder at laget hans tok litt for lett på oppgaven.

For med nonsjalante oppspill og er hårreisende forsvarsspill var ikke Storhamar i nærheten av å holde følge med Stavanger. 0-3 etter første periode og 1-5 etter andre sier sitt.

Johnsen mener alt trykket rundt laget denne uka kan ha vært med å påvirke forberedelsene til kampen.

- Det har vært mye mediefokus denne uka. Det har vært intervjuer og videokameraer overalt. Det kan ha vært med å påvirke oss, for vi har nok hatt litt for lite fokus på det vi skulle gjøre denne uka.

- Har dere blitt litt høye på dere selv?

- Nei, det vil jeg ikke si vi har blitt. Jeg synes det bare er utrolig artig at klubben min har hele medie-Norge på besøk, at de viser interesse og skryter av jobben som er gjort her, sier Johnsen.

- NÆRMERE TAP FOR HVER SEIER

Dragenes seiersrekke på ni kamper ble fort brutt mot serielederen, men Johnsen var bevisst på at det måtte skje en eller annen gang.

- For hver seier er vi en kamp nærmere tap, det kom i dag mot Stavanger. Jeg har sett trenden den siste tiden. Der vi tidligere denne sesongen har gjennomført alt til punkt og prikke, har vi slurvet litt på alt de siste ukene. Vi hadde litt flaks mot Frisk Asker når vi vant der, de feilene vi kom unna med der blir vi straffet knallhardt på i dag, sier Johnsen.

- GODE LAG SLÅR TILBAKE I NESTE KAMP

Storhamars nummer 18 mener det er nå, mot Sparta søndag at Storhamar må vise om de er et topplag eller ikke.

 - Gode lag slår tilbake i neste kamp, på første forsøk. Det er det som kjennetegner topplag. Vi må bare skjerpe og tenke mot Sparta-kampen med en eneste gang, avslutter Pål Johnsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke