25. jun
 
- Jeg ble veldig stolt av mine iskrigere og vårt publikum
En åpenhjertig og ærlig Aleksander Smirnov forklarer hvordan Storhamar kunne bli et topplag forrige sesong og hva han tror om lagets muligheter i Champions Hockey League.

Publisert: 19.aug.2015 13:32
Oppdatert: 19.aug.2015 13:36

Det er noen av ingrediensene i dette litt lengre videointervjuet med den populære Storhamar-treneren.

Her forteller han hvordan det var mulig å lage et topplag av Storhamar forrige sesong, om hva han tenkte da Storhamar tapte 1-9 i Stavanger og om hvorfor han ikke sluttet å tro på laget da.

Han forteller også hvorfor han tok mikrofonen og snakket direkte til publikum etter den sjette finalen om at han uansett ville fortsette i klubben. Han forteller ærlig om alle følelsene som vokste inne i han da.

Smirnov snakker også om hvilke andre trenere i ishockey og andre idretter han mener er flinke til å få det beste ut av sine spillere og lag. En av dem han nevner er kanskje litt overraskende for de fleste. Klikk på videoen så får du vite hvem det er også.

I tillegg skryter han veldig av kona som alltid støtter han. Få med deg hvordan han vurderer seg selv i farsrollen og som ektemann.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke