25. jun
SJEF: Aleksander Smirnov sammen med Pål Johnsen (t.h.)
FOTO: Fredrik Hubred Hagen
 
- Jeg er skuffet over sesongstarten
Aleksander Smirnov snakker ut om høstsesongen.

Publisert: 21.okt.2015 17:02
Oppdatert: 22.okt.2015 06:37

Storhamar har hatt en vanvittig berg-og-dalbane-start på sesongen. I Champions Hockey League har Storhamar vunnet fem strake, mens i serien fortsetter det å gå på tverke. I går tapte Storhamar hjemme mot Lørenskog, i en kamp som vil bli husket for slåsskampen mellom Christian Larrivée og Villiam Strøm.

Det er en åpenhjertig Aleksander Smirnov som har latt seg intervjue av klubbens hjemmeside dagen etter 2-3-tapet for Lørenskog.

Les hele intervjuet med Storhamar-treneren her!

to forskjellige lag

- Det er helt klart at vi viser to forskjellige sider av oss i CHL og eliteserien. Jeg er skuffet over sesongstarten, og etter min mening har vi mistet noen nødvendige poeng, sier Aleksander Smirnov dagen etter lagets tredje hjemmetap.

– En av årsakene til at vi har vært så varierende, er at vi har spilt mange kamper, og dermed  har vi manglet overskudd. Det andre grunner også, og noen av dem er manglende konsentrasjon og manglende erfaring, sier Smirnov.

føler ansvar

- Alle spillerne forstår alvoret og det ansvaret som de har overfor byen og regionen. Vi må spille med enda mer hjerte, sier Smirnov, og legger til:

- Vi vil ikke svikte vårt fantastiske publikum som vi har i ryggen, avslutter treneren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke