27. jun
REVANSJESUGEN: Pål Johnsen ønsker at Storhamar skal vise hvem som er sjefer i OL-Amf'n mot Lillehammer i dag.
 
- Jeg fikk mye pes
Pål Johnsen sier han fikk mye kjeft etter at han gikk ut og hevdet at Lillehammer manglet hockeykunnskap og hockeykultur før kvartfinalene i vinter.

Publisert: 17.sep.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Pål Johnsen ønsket først og fremst å skape litt stemning da han gikk knallhardt ut mot Lillehammer før den første kvartfinalen i forrige sesongs sluttspill. Det endte med brakseier 9-1 i den første kampen, men så raknet det helt for Storhamar som tapte de fire neste kampene.
«Jeg må si at jeg liker ikke Lillehammer. Det er ikke bare klubben, men alt rundt Lillehammer. Folkene der er ikke helt på nett. De mangler hockeykunnskap og hockeykultur. Du merker det når du spiller der oppe. Folk skriker som gale på opplagte avgjørelser. De har nok ikke så god peiling», sa Johnsen.

Ble oppringt

Både spillere, ledere og ikke minst publikum ga uttrykk for at de mislikte Johnsens uttalelse. Hevnen var i så måte søt med å slå ut Storhamar, men Johnsen har fått høre mer etter det.
- Det er noen som har ringt meg ja og sagt hva de mener. Jeg fikk mye pes en stund. De har lagt igjen meldinger på telefonsvareren min. Det var ikke verre enn at det var greit. I ettertid kan jeg jo si at det kanskje ikke var så lurt. Jeg ville skape litt stemning, men la hodet mitt på hoggestabben, sier Johnsen.

- Skal være sjefer

I dag møter han mange av de samme spillerne igjen på et Lillehammer-lag som er spådd å være blant de tre beste lagene i årets serie. Johnsen mener uansett at Storhamar skal være det beste laget på hjemmebane.
- Vi skal være sjefer i vår egen hall. Der skal vi kunne knipe alle. Vi er gode nok til det, mener Johnsen.
Samtidig har han respekt for kvaliteten i Lillehammers lag.
- De har kjøpt seg et bra lag. De har en god stamme, og de bør kjempe i toppen denne sesongen, sier Storhamar-kapteinen.
Han mener også at det er på tide å slå Lillehammer igjen.
- Vi tapte jo i sluttspillet mot dem, og så har vi spilt jevnt mot dem i oppkjøringen. Nå er det vår tur igjen synes jeg, sier Johnsen.
Lillehammer tapte to poeng mot Stjernen i åpningskampen, men fikk tre lette poeng mot Manglerud Star torsdag. Et toppet Lillehammer-lag vil nok uansett bite godt fra seg mot Storhamar.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke