25. jun
 
CHL kan lokke Joel Johansson til Hamar
Joel Johansson er lysten på spill i Europa. Nå vurderer han sterkt å komme til CHL-klare Storhamar.

Publisert: 20.mai.2015 18:25
Oppdatert: 20.mai.2015 18:25

Storhamar fortsetter å jakte på forsterkninger til neste sesong, og trener Aleksander Smirnov er veldig lysten på å hente Linus Johanssons bror, Joel, til Hamar. 

Den storvokste backen gjorde 40 målpoeng på 39 kamper for Rungsted i dansk hockey sist sesong.

Smirnov uttalte følgende om Joel Johansson mandag: - Vi er i kontakt med Joel, men han har fortsatt ikke gitt oss noen konkret beskjed om hva han kommer til å gjøre. Jeg håper virkelig at vi klarer å få ham hit, sa Smirnov. 

Vil spille i Europa

Nå letter backen litt på sløret rundt en eventuell Storhamar-overgang.

- Jeg har bare hørt positive ting om Storhamar. Linus fortalte meg at det var et veldig bra sted å utvikle seg, og jeg var der under NM-finalene mot Stavanger. Jeg vil gjerne spille i Europa, så det virker veldig spennende med Storhamar, sier backen, før han fortsetter: 

- Jeg kommer ikke til å ta en avgjørelse før i løpet av neste uke, men jeg kan fortelle at Storhamar er veldig aktuelt.

tøft valg for linus

Bror Linus tror ikke Joel lar seg påvirke av hans eget valg om å forlate Storhamar.

- Joel bryr seg ikke om mitt valg. Han kommer til å gjøre det som er best for hans egen utvikling, og jeg tipper det er 50 prosent sjanse for at han blir Storhamar-spiller, sier Linus, som ikke syntes det var lett å forlate Hamar vest-klubben.

- Det var et veldig tøft valg for meg. Jeg er blitt glad i byen, fansen og laget, men følte det var det riktige valget å ta. Treneren til Mora ringte meg 7-8 ganger, og han har også sett meg rundt 10 kamper i sluttspillet. Det føles riktig å spille for en trener som ønsket meg så sterkt, avslutter spilleren som gjorde 60 målpoeng på 47 kamper.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke