23. okt
Motstand: Stian Bekkelund jubler for at Storhamar Supporterunionen endelig får motstand fra bortefansen. Det er ventet storinnrykk fra Oslo.
 
- Klanen er en vits
Leder i Storhamar Supporterunion, Stian Bekkelund, frykter på ingen måte Vålerenga i kveld. Verken på isen eller på tribunen.

Publisert: 30.des.2014 13:03
Oppdatert: 30.des.2014 13:11

Ifølge kilder i Vålerenga kommer det seks fullastete supporterbusser fra Oslo til Hamar i kveld. Det imponerer ikke Bekkelund.

- Vålerenga har mobilisert store deler av supporterne som normalt følger fotballaget deres. De vet ikke forskjellen på en bandyball og en hockeypuck, smeller det fra lederen blant hjemmefansen.

Årets viktigste kamp

Oppgjørene mellom Storhamar og Vålerenga er normalt fylt med forventninger og følelser.

I kveld blir Hamar OL-Amfi trolig fylt til randen, og for første gang denne sesongen vil hjemmefansen få skikkelig konkurranse fra motsatt sving.

- Å slå VIF i en fullsatt hall er noe av det aller ypperste vi kan få oppleve. Disse oppgjørene er uten tvil det mest prestisjetunge oppgjøret i norsk hockey, mener Bekkelund som samtidig avskilter Klanen som Norges beste.

- Det er mange år siden de var det. Nå er Klanen bare en vits, slår Bekkelund fast og legger til at Oslo-laget normalt har med seg en håndfull privatbiler og en halvfull minibuss med supportere til Hamar.

STORHAMAR GODE BORTE

- Oilers har gode hjemmesupportere, mens vi i Storhamar nok er landets beste på borteis. Så langt denne sesongen har vi satt opp busser til samtlige kamper, med unntak av fire. To av disse er bortemøtene med nettopp Oilers, forteller Bekkelund.

Supporterunionen har jobbet hardt de siste dagene for å mobilisere foran kveldens kamp.

- Vi forsøker å få med dem som tidligere sesonger har stått sammen med oss, og vi merker at det er lettere å få med flere nå enn på en god stund, sier lederen som i øyeblikket har 83 stykker på lista over medlemmer i Storhamar Supporterunion.

Likner en mønsterklubb

Stian Bekkelund led kraftig med laget sitt da økonomiske vansker og interne stridigheter preget klubben forrige sesong.

- Det var ikke bra! Denne sesongen tas diskusjonene internt, der de hører hjemme, klubben drives fornuftig og laget spiller strålende hockey. Det skal Vålerenga og Klanen få merke i kveld. Jeg ser at Enga har styrket seg, men så langt har de nye kanadierne kun vært gode mot Kongsvinger og reservemålvakten til Lørenskog, sier Stian Bekkelund syrlig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke