21. aug
 
- Klubbene ville spille

Publisert: 10.des.2011 08:18
Oppdatert: -
Sportssjef i Norges Ishockeyforbund, Petter Salsten, understreker at alle klubbene har vært med å sette opp terminlista, og at det var klubbene som foreslo og ønsket å spille 2. juledag.
- De ønsket unisont å spille tre kamper mellom jul og nyttår, for å få en bedre rytme på avviklingen av serien før og etter nyttår, sier Salsten til HA-sporten.
Han sier det er potensial til å få til noe i Norge også 2. juledag, slik det har blitt en suksess i Sverige der det opprinnelig var bandyens dag, men så har blitt en stor hockeydag.
- De som velger å arrangere kampene håper vel at det skal bli en fest. Slik jeg kjenner Hamar tror jeg det kan bli bra også der, 2. juledag er en av de største dagene for utelivet etter flere dager med familie og juleribbe, En hockeykamp først kan være en god idé verdt å teste, men det er klubbene som må bestemme om dette er noe å satse på, sier Salsten, som bor i Hamar.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke