26. aug
KJEMPECOMEBACK: Her feirer Andreas Gröndahl sin tredje scoring på to kamper etter comebacket i Storhamar Dragons. Svensken skryter av laget han har kommet inn i. I går tok de sin sjuende seier på de åtte siste kampene, denne gang mot Manglerud Star.
 
- Laget er bedre i år enn i fjor
Storhamar - MS 5-1 Andreas Gröndahl har hatt et kanoncomeback i Storhamar. Gårsdagens tomålsscorer mener årets lag er bedre enn det han var en del av i fjor.

Publisert: 01.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: 20-åringen er ydmyk. Beskjedent gir han skryt til laget, og er ikke så interessert i å snakke om seg og sine to mål.
- Det er moro å ha vunnet. Laget har mange seiere i de siste kampene, og det gjør det mye lettere å komme inn i laget, sier Andreas Gröndahl.
I sin første kamp etter comebacket, ble han matchvinner med 5-4-scoringen mot Rosenborg.
I går doblet han til 2-0, etter noen fine dragninger og en stor dose vilje.
Det kunne se ut som MS-backen var på pucken, men Gröndahl bekrefter at det var han som pirket den over linja.

- Perfekt bonus-spiller
Senere i kampen fant han krysset med en skikkelig suser på returen etter Adrian Saxrud Danielsens skudd.
- Det stusser min vei om dagen. Jeg får forsøke å holde det oppe.
Svensken har også to målgivende pasninger.
På spørsmål om hva han mener om årets lag i forhold til det han var en del av i fjor, svarer Gröndahl at det er mye bedre i år.
- Det er et bredere og bedre lag. Samholdet er like godt som det har vært før. Og de nye spillerne som er kommet inn er gode. I tillegg har de yngste spillerne tatt bra steg.
Storhamar-trener Peter Johansson er meget godt fornøyd med det han kaller en perfekt bonus-spiller, med tanke på at Södertälje betaler lønnen hans.
- Selvsagt er det er herlig bonus for oss. Vi har nå fire bra rekker, og det kommer vi til å tjene på utover i sesongen. Andreas er en perfekt gutt. Han jobber hardt hele tiden, og da blir det aldri dårlig, sier Johansson.

Skadsdammen forsøkt ranet
Mens HA-sporten snakker med Gröndahl, roper Eirik Skadsdammen at vi må holde tilbake på rosen.
- Ikke skryt for mye av ham nå. Da forsvinner han jo bare rett tilbake til Södertälje, sa gårsdagens andre tomålsscorer, som etter hvert fikk tilkjent målene.
Først ble Andreas Hjelm kreditert 1-0, men Skadsdammen var på skuddet og styrte det i mål.
Skadsdammen fikk dermed æren av både å åpne og avslutte ballet. 5-1-scoringen satte han inn fra skrå vinkel, via Steffen Søberg i MS-buret.
Pål Johnsen ble først kreditert den, men det ble etter hvert korrekt endret til Skadsdammens scoring.
Kaptein Johnsen var fornøyd med dragenes gjennomføring av kampen.
- Foruten rundt sju minutter i midtperioden, synes jeg at vi gjennomfører bra. 3. perioden var strålende. Hadde vi vært mer effektive tidligere i kampen, kunne den vært død etter to perioder.
Mannen med flest kamper i Storhamar trekker velger å trekke fram backene i gårsdagens kamp.
- Jeg mener de må få skryt. De løste forcheckingen bedre enn på lenge. Det gjør at vi lettere får spilt oss ut. Jeg er også veldig imponert av Robert Hestmann, som kommer inn og gjør en kjempekamp i mål. Og av Adrian Saxrud Danielsen. Det er gøy å følge ham nå, endelig har vi fått fram en juniorspiller som går ut og tar skikkelig tak.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke