16. des
Likte det han så: Roy Johansen
 
- Lars kan bli aktuell for VM
Landslagssjef Roy Johansen satt ringside og fulgte Frisk mot Storhamar i går og likte det han så, både av lagene og enkeltspillere.

Publisert: 12.jan.2015 04.00
Oppdatert: 12.jan.2015 03.59

Lars Løkken Østli er en av dem som han har et våkent øye til, til tross for at Storhamar-backen skuffet landslagssjefen foran VM i fjor, da han meldte forfall.

- Jeg innrømmer gjerne at det ikke var noen god søknad om landslagsspill å melde forfall like foran ei VM-turnering, men alle kan sine årsaker. Jeg har sett både Storhamar og Løkken Østli en del ganger i høst og jeg har likt det jeg har sett. Lars er en flott spiller som absolutt har sin del av suksessen til Storhamar. Han er ikke med i min tropp nå, men vi får se når det drar seg til mot VM, sier Roy Johansen.Til Storhamar ga Roy Johansen følgende attest: - Det er bra organisert, de har vært dyktige med å få tak i nye spillere og det blir godt coachet fra boksen. Videre var de effektive mot Frisk-Asker og det virker som om laget kjemper god sammen og er fysisk forberedt for det meste, sa Roy Johansen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke