21. aug
BYR OPP: Klanen svarer på tiltale og byr opp til kamp.

FOTO: NTB SCANPIX/ Kyrre Lien
 
Vålerenga skal by opp til kamp på isen og tribuna
Espen Bjørneset har organisert de seks Vålerenga-bussene som ankommer OL-amfi'n i kveld. Han har fått med seg Storhamars Supportetunions Stian Bekkelunds uttalelser, men tar det hele med knusende ro.

Publisert: 30.des.2014 17:55
Oppdatert: 30.des.2014 17:55

Leder i Storhamars supporterunion, Stian Bekkelund, har før kampen uttalt at "klanen er en vits". 

Det tar Bjørneset med knusende ro.

- Provoserer ingen

- Uttalelsene kommer fra en som har 83 medlemmer i supportergruppa. Vi er på veg med seks busser og jeg vil anslå at vi totalt blir 5-600 som støtter Vålerenga i "Siloen". Derfor klarer jeg ikke ta det Stian Bekkelund sier helt alvorlig. Jeg tror ikke han provoserer noen. Det er latterlige uttalelser, gliser Bjørneset.

Han setter likevel pris på at det fyres opp rundt oppgjøret. 

- Oilers har gode supportere på hjemmebane og det er som regel gode kamper. Men det er Vålerenga mot Storhamar som virkelig gjelder og som er skikkelig morsomme, sier han, og legger til:

- Vi gleder oss veldig til kampen. 

Advarer mot 1. rekka

Han er klokkerklar på at de blå og røde skal by opp til kamp både på isen og på tribuna. 

- På tribuna har de fordel av å være mange flere folk, men jeg er sikker på at vi skal klare å by opp og lage like høyt volum, sier han, og fortsetter:

- Vi har tapt to kamper mot Storhamar denne sesongen og jeg er klar over at de er gode i år. Men etter kampen mot Lørenskog på søndag (Vålerenga vant 5-1) så tror jeg vi tar Storhamar og. Vi har spesielt ei rekke som leverer på øverste hylle nå. Vålerenga vinner 5-1, sier han. 

Pucken droppes 18.30. All action får du fortløpende her. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke