25. jun
 
- Lettere i kroppen, nå er det moro
Pål Johnsen (37) gleder seg til sluttspillet.

Publisert: 07.mar.2014 07:29
Oppdatert: -

Her forteller 37-åringen, som rundet 900 A-kamper for Storhamar tirsdag, om det som skjedde.
- Før jul, i november og desember, var det tungt. Jeg syntes at jeg spilte dårlig, og var lei. Men etter jul rullet det på igjen, og jeg var lettere i kroppen, sier Dragons-veteranen, som er gjest i dagens utgave av hockeymagasinet Rinkside på HATV.

Storhamar møter Sparta i Sarpsborg i den første kvartfinalen i kveld.

Magisk fortsatt

Mer enn 21 år etter debuten og 898 offisielle kamper etter at han scoret mot Hasle/Løren i sitt første bytt fortsetter Pål Johnsen å levere varene for sitt elskede Storhamar. Atter en gang ligger han helt i toppen av statistikkene og ser ut til å ha funnet formen fram mot sluttspillet.

Tirsdag spilte Magic sin 900. kamp for Storhamar Dragons. Om en tar med rundt 100 kamper i Sverige med Leksand og Skellefteå og 32 VM-kamper for Norge har han over 1.000 kamper på høyt nivå. Han har vært med på samtlige titler Storhamar har tatt, utenom ett seriemesterskap mens han var i Sverige og NM-gullet i 2004 da han satt på tribunen med skade. Det ville vært forståelig om han måtte ha litt ekstra for å levere, som en viktig kamp mot topp motstand og med mye folk på tribunen. Men det er ikke Pål Johnsen, han elsker hockey og elsker å spille hver eneste kamp.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke