15. des
TØFF TYPE: Mads Hansen koser seg med å provosere Lillehammer litt.
 
- Lillehammer tør ikke velge oss
Mads Hansen tror Dragons er klare for sluttspill, og har Lillehammer som drømmemotstand.

Publisert: 27.feb.2014 20.34
Oppdatert: 31.mar.2014 18.44

STORHAMAR - LØRENSKOG 2-3

Torsdagens batalje mellom Storhamar og Lørenskog ble tett og jevnspilt, der romerikingene til slutt trakk det lengste strået 33 sekunder før full tid ved Mats Frøshaug. 

Dette var tredje siste kamp før sluttspillet braker løs. Mads Hansen så ingen grunn for bekymring selv om det endte med tap. 

- Ute på isen fikk jeg inntrykk av at det var en ganske avslått kamp med to lag uten noe særlig å spille om. Det var en ganske tom forestilling. Selv om vi ikke vinner så dominerer vi nærmest banespillet, og jeg er ikke bekymret nå som sluttspillet nærmer seg. Snarest tvert om, sier Mads Hansen, og utdyper:

Tunge bein

- Etter et tett program har mange spillere veldig tomme kropper og bein. At vi likevel klarer å spille såpas bra er for meg betryggende, sier Hansen, som ikke hadde samme innstilling etter kampen i Fredrikstad mot Stjernen forrige fredag.

- Mot Stjernen var vi ikke veldig bra defensivt, men både mot Frisk, Lillehammer og mot Lørenskog i dag så synes jeg det var mye bedre. Dette kan bli moro, sier han.  

Etter mange år i svensk hockey står Storhamars nummer 24 nå foran sitt første sluttspill i Norge på en god stund. 

- Uansett hvor du spiller så er det høytid, og alltid moro med sluttspill. Man kommer liksom inn i en boble, og hver kamp er som en finale. Jeg gleder meg voldsomt, sier han. 

Drømmemotstander

Hodet er for lengst innstilt på sluttspill, og Hansen gleder seg til å se hvem som blir kvartfinalemotstander. 

- Det blir spennende å se hvem som velger, eller eventuelt ikke velger oss. Uansett blir det et bikkjeslagsmål, sier Hansen, som har pekt seg ut en drømmemotstander.

- Jeg ønsker meg Lillehammer. Å få derby i en kvartfinale gir det hele en ekstra spiss, selvfølgelig. I tillegg har vi vært gode både hjemme og borte mot de tidligere i sesongen og bør ha gode muligheter mot dem. Men jeg tror ikke Lillehammer tør å velge oss, nettopp fordi de har slitt i oppgjørene våre, sier han, og legger til:

- Gode muligheter tror jeg også vi har mot Sparta, sier Mads Hansen, som ble kåret til Storhamars beste spiller i kampen mot Lørenskog. 

Storhamars målscorere: 1-1 Nathan Martz (Eirik Skadsdammen) 22.11, 2-2 Pål Johnsen (Jimmy Andersson, Joakim Jensen) 34.03.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke