20. jun
TIL LØRENSKOG: Eerikki Koivu har forlatt Storhamar til fordel for Lørenskog. Her feirer han mål mot Lørenskog i fjor.FOTO: Stein-Erik Stormoen
 
- Lørenskog ser ganske sterke ut
Lørenskog har gjort store utskiftninger denne sesongen. - De ser sterke ut, mener landslagssjef Roy Johansen.

Publisert: 31.jul.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Denne helgen setter flere GET-klubber i gang med sine istreninger. De ulike stallene begynner å ta form, selv om de fleste ikke er klare riktig ennå.
Klubben som har gjort seg mest bemerket i sommerpausen er Lørenskog. 12 nye fjes har ankommet Lørenskog ishall. Medberegnet er brødrene Spets, selv om Lars Erik ikke offisielt er klar, blir han regnet som tapt av Vålerenga-sjef Espen Shampo Knutsen.
Landslagssjef Roy Johansen har fulgt nøye med overgangene i norsk hockey. Han er klar på et det er et rødkledd Oslo-lag som har bemerket seg mest.
- Lørenskog ser sterke ut. Jeg tror helt klart de kan kjempe om gullet allerede denne sesongen. Innkjøpene de har gjort er gode, forteller landslagssjefen.
Hele fem Vålerenga-spillere har byttet klubb innad i byen. Eerikki Koivu har også gått fra Dragons til Lørenskog.
- Lørenskog har vært mest aggressive og skaffet seg flere etablerte norske spillere.
Vålerenga har kun hentet inn Thomas Enström foreløpig.
- Vi håper å ha noen klare i løpet av den neste uken, forteller Shampo til HA-sporten.
Selv om VIF-stallen foreløpig ser tynn ut, er Roy Johansen klar på at man aldri kan avskrive bohemene.
- Vålerenga har igjen flere plasser igjen i sin utlendingskvote (hver klubb kan ha sju utlendinger), og de kommer til å fylle opp med noen kvalitetspillere, sier han og fortsetter:
- Men vi ser et tydelig preg på at det stadig blir tøffere kamp om de beste norske spillerne. Derfor blir en klubb som Vålerenga stadig mer avhengig av kvalitetspillere utenfra.
Kvalitetspiller utenfra har Storhamar skaffet seg i Christian Larrivèe.
- Han var bra sist han var her. Er han like bra nå vil han være en god forsterkning for Storhamar, sier Johansen.
Nyopprykkede Rosenborg har sikret seg underskriften til 11 nye spillere. Deriblant Ruben Smith og Spartas Dan Morten Wehn.
- Det er viktig at Rosenborg prøver. Samtidig må de ha et langsiktig ønske om å etablere seg. Det er ikke gjort på en sesong, forteller Roy.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke