15. des
Torbjørn Orskaug
 
- Må bli mer effektive
Det Storhamar gjorde i februar i fjor, ble avgjørende for suksessen i sluttspillet. - Nå handler det om kvalitet i gjennomføringen. Vi har hatt litt å gå på der, innrømmer manager Torbjørn Orskaug (bildet).

Publisert: 29.jan.2009 05.17
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar har igjen seks seriekamper før kvartfinalene starter i slutten av februar. Og når Orskaug minnes alt det gode dragene gjorde i februar i fjor, og stresser kvalitet i gjennomføringen, tenker han samtidig på Storhamars manglende effektivitet.
- Ikke gode nok
- Vi har ikke vært gode nok der. Vi må bli mye mer effektive. Det vil telle ekstra mye i kvartfinalen. Spisskompetanse foran goalen kan bli matchavgjørende, sier Orskaug, som er enig i at Storhamar gjorde mye riktig da de kom fra 4. plass og ble norgesmestere for snart et år siden.

- Vi flinke til å tydeliggjøre de taktiske momentene i fjor. Dessuten var Sasja (Smirnov) veldig dyktig på den fysiske biten.
- Hvilket lag tror du Storhamar møter i kvarten?
- Vi går jo for 6.-plassen i grunnspillet, det er viktig, men det er helt umulig å anta, eller tippe hvilket lag som velger oss. Uansett må vi regne med å møte et godt lag, sier SIL-manageren diplomatisk.

Hjelm ute
Storhamar har igjen seks seriekamper før sluttspillet. Fire av dem spilles i Hamar OL-amfi.

I kveld står Comet for tur, et lag som tidlig ble hektet av i kampen om sluttspillplass.
Storhamar har vunnet tre av fire mot Comet denne sesongen.
Torbjørn Orskaug opplyser at Andreas Hjelm etter alt å dømme må stå over med sår hals. Mikkel Stensrud er ennå ikke tilbake i laget. Ellers er troppen intakt.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke