18. aug
DUELL: Erik de la Rose (t.h.) og Storhamar skal møte Eirik Børresen og Sparta i morgen.
FOTO: Thomas Andersen
 
- Vi må skjerpe forsvarsspillet først
Erik de la Rose tar selvkritikk dagen etter 2-5-tapet for Stavanger, og er klar på at det må strammes opp i de bakre rekker om det skal snu for Storhamar.

Publisert: 11.des.2015 15:17
Oppdatert: 11.des.2015 15:17

1. periode ødela alt for Storhamar i kampen mot Stavanger i går.

Etter at Eirik Skadsdammen sørget for en drømmeåpning for hjemmelaget med scoring etter 86 sekunder, ble det bekmørkt resten av åpningsperioden. 

Tre kjappe og game over

Stavanger snudde kampen på litt over fire minutter. Mathias Trettenes utlignet til 1-1 før Petter Røste Fossen og Henrik Medhus gjorde hvert sitt mål til 1-3, og serielederen hadde fått det akkurat som de ville.

Det ble ikke stort lysere da Trettenes satte inn 1-4 på straffe sekunder før pause.

- Vi begynte bra, tok ledelsen, gjennomførte et bra power play hvor Christian Larrivée var centimetere fra å øke til 2-0 da han skjøt i stolpen. De siste 15 minuttene av 1. periode var vi ikke "på" og Stavanger var effektive, sier Erik de la Rose, dagen etter skuffelsen.

For selv om Storhamar hevet seg etter den første hvilen vant Stavanger 5-2 i Hamar OL-Amfi.

For snille foran eget mål

I morgen gjester Storhamar Sparta i Sarpsborg. Det blir ingen enkel oppgave for de gule og blå, men svensken vet hvor de må begynne for å få ting til å løsne.

- Mot Stavanger var vi for snille med dem foran eget mål. Jeg var forbannet både på laget og meg selv undervegs i går, men på tredjemålet var jeg ikke god nok, innrømmer de la Rose og fortsetter:

- I de kampene vi vant i fjor var vi gode til å holde det stabilt bakover. Det gå oss bedre sjanser til å vinne. Det er det vi må tilbake til nå.

Vil snu trenden i morgen

 Til kampen mot Sparta tar de la Rose med seg de gode minnene han var med på å skape i Sparta Amfi forrige sesong.

- Det blir en ny toppkamp i morgen. Sparta er gode, og ofte bedre på hjemmebane enn de er borte. Vi hadde et godt tak på dem der nede i fjor og vi burde slått dem hjemme sist. Vi er ute etter revansje, sier de la Rose.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke