23. aug
SNUOPERASJON: Pål Johnsen & co. satser på å snu den vonde trenden mot Stjernen i kveld. Spillerne hadde et positivt møte mandag. FOTO: Trond Lillebo
 
- Må snu det fort
Mandag snakket Dragons-spillerne ut om hvordan de skal komme seg ut av elendigheten. Kaptein Pål Johnsen mener det var en bra seanse.

Publisert: 07.okt.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Etter det ydmykende tapet i Manglerudhallen (1-6) mente Johnsen det var på tide med en skikkelig prat, for å komme ut av myra så fort som mulig.

Samstemte spillere
- Jeg tok initiativet, sammen med trenerne, til et møte. Det var kun spillere til stede. Det var ikke noe krisemøte. Det handler om å få mer fasong på en del ting. Det var flere spillere som tok ordet, også blant de yngste, sier Pål Johnsen, som forteller at spillerne var veldig samstemte.
- Det var helt tragisk sist, og det handler om å få stoppet den dårlige trenden så fort som mulig. Hvis det varer, tærer det på, ikke minst mentalt.
Etter MS-kampen snakket flere i Dragons-garderoben om at det må smelle litt mer på treningene.

- Bedre treninger
- Det har vært bedre treninger denne uka. Det har smelt mer, og det er bedre intensitet og trøkk.
Pål Johnsen mener også noe av dette handler om tålmodighet.
- Storhamar har spilt litt defensivt i flere sesonger. Nå har vi endret spillemåte, og det går blant annet på å legge presset høyere. Problemet i det siste er at vi har gått oss bort. Vi må kanskje ligge litt lenger bak, og ha tålmodighet. Men vi skal fortsatt ha fokus på press. Det handler om kloke valg. I de to siste kampene har vi gitt motstanderen mulighetene. Slik skal det ikke være, sier Johnsen, og fortsetter:
- Vi må fortsatt tro på det vi skal gjøre.

- Litt for modige
Storhamar gjorde veldig mye bra i de første kampene mot Stavanger, Sparta og Vålerenga. De fulgte Sparta til døra, og ledet 2-0 på Jordal Amfi, før Vålerenga satte inn en sterk sluttspurt.
- Vi var nok mer ydmyke i starten. I det siste, mot antatt dårligere lag, har vi vært litt for modige.
Mener de må tåle kritikken
Johnsen innrømmer at det er tungt å få gråværsdagene såpass tidlig i sesongen.
- Jeg kjenner i hvert fall mer på det når det går tungt i starten, og det har kommet mye kritikk. Det må vi tåle, og nå har vi fått samlet oss, og jeg er sikker på at folk får se et helt annet Storhamar-lag mot Stjernen torsdag. Alle må bidra, sier Pål Johnsen.

Hjelm og Hillestad ute
Storhamar-trener Peter Johansson gjør ikke noen store endringer i laget som spilte mot MS. Han håper spillerne gjør den største endringen.
- Jeg tror vi tar et steg framover, og det må alle spillerne også gjøre, både gamle og unge, slik at vi kan vinne hockeykamper.
Andreas Hjelm og Trygve Hillestad er ute med skader fortsatt. Hjelm trener, men er nok ikke spilleklar før neste uke.
Storhamar håper på mye folk i kveld. De har invitert elever ved flere ungdomsskoler til kamp, og håper på rundt 3.000 tilskuere.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke