16. jul
SPILLEKLAR: Mattias Livf sliter med lyskeproblemer, og først søndag blir det klart om han spiller mot Lørenskog.
 
- Må straffe Lørenskog på kontringer
Lørenskog er ett av eliteserielagene Storhamar virkelig har problemer mot. Mattias Livf tror dragene må bli flinkere i kontringsspillet sitt for å slå dem.

Publisert: 16.jan.2010 05:01
Oppdatert: -
HAMAR: Søndag reiser Storhamar til Lørenskog uten en spesielt god statistikk i bagasjen. Lørenskog har nemlig vunnet fem av de siste åtte møtene med Storhamar, som på sin side har måttet ha spilleforlengelse for å vinne to av tre kamper. Den tredje vant Hamar-laget 5-0 i Hamar OL-Amfi for ett år siden.
Veldig offensive
- Hvorfor sliter Storhamar egentlig så mye mot Lørenskog?

- Av en eller annen grunn passer de oss ikke, og det er det eneste laget vi sliter mot, sier Storhamar-kaptein Mathias Livf.
- Vi har snakket om det, og kanskje har det noe å gjøre med at Lørenskog er veldig offensive. Jeg vet ikke om vi blir overrasket av det, for det burde vi ikke bli. Jeg tror kanskje vi må være flinkere til å straffe dem på kontringer.

Lyskeproblemer
- Husker du seiersresepten da dere slo Lørenskog 5-0 for ett år siden?

- Jeg mener å huske at vi spilte veldig bra i forsvar og lyktes godt med kontringsspillet vårt, sier Livf.
Selv er han usikker på om han blir spilleklar til morgendagens kamp.
- Jeg har lyskeproblemer. På siste trening hogg det til, og akkurat nå er jeg usikker på om jeg kan spille. Det blir å teste seg før kampen, så får vi se, sier Storhamar-backen, som scoret i sudden death da Storhamar vant 6-5 i oktober i fjor. Etter det har Lørenskog vunnet to av to kamper.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke