9. des
TERPING: Jonas Norgren fortsetter å terpe på det enkle med Storhamar og håper han får betalt for det i ettermiddag mot Sparta.
 
- Må tilstrebe enkle løsninger
Med Lørenskog-kampen friskt i minne, reiser fungerende hovedtrener for Storhamar Dragons, Jonas Norgren, til Sarpsborg med nye instruksjoner og håp for poeng i dag.

Publisert: 14.des.2013 04.13
Oppdatert: -

Følg lørdagens kamp mot Sparta nederst i saken!

Norgren studerte Lørenskog-kampen natt til i går og fant ut at en hockeykamp sjelden er så bra som en tror, men heller ikke så dårlig:

- I dette legger jeg at det ofte er snakk om de små marginene, men Lørenskog fortjente de marginene. De hadde flyt og flaks. Men flaks er noe en spiller seg til og fortjener, sier en noe kryptisk Norgren.

Slitt fire kamper
På godt norsk mener vikartreneren at laget hans gikk ut over sine fullmakter mot romerikingene.

- Det har vi gjort i fire av de siste kampene. Dårlige åpningsperioder er blitt et varemerke for oss. Dette må vi fortsette å terpe på. Mot Lørenskog opptrådte vi ikke samlet nok og vi trykte på for hardt og hodeløst, blottet oss og ga motstanderen flater å spille puck på. Slikt straffer seg mot et temposterkt lag som Lørenskog. Det vi må gjøre, er å opptre mer samlet som lag. Vi må finne tilbake til grunnspillet vårt og få inn igjen disiplinen og det enkle spillet vi hadde i den første femtedelen av serien. Det enkle er oftest det geniale, og så i ishockey.

Norgren har lagt merke til at angrepsfeil ofte straffer seg oftere i årets serie enn tidligere:

Kontringer og overganger
- Mange lag spiller på kontringer og raske overganger og profitterer på det. Jeg vil gå så langt som til å si at angrepsfeil litt for ofte resulterer i baklengsmål. Jeg ser gjerne at laget kommer tilbake til noe av det vi viste mot Frisk Asker i Hamar OL-Amfi. Der hadde vi fart og plass, selv om vi ikke vant med mer enn 1-0.

- Dere har vært gjerrige på scoringer den siste tida også?

- Ja, og det kan ha med å gjøre at vi ikke er flinke nok til å gå rett på mål. Igjen: Det enkle er det beste. Men når det er sagt, vil jeg legge til at vi drar til Sarpsborg for å vinne og ta revansje for hjemmetapet de påførte oss.

Norgren mangler fortsatt nøkkelspillere i troppen mot Sparta. Jimmy Andersson er fortsatt ute med brist i et bein i foten. Anders Braavold er ute med vond skulder. Eirik Dagfinrud sliter fortsatt med et dårlig kne, og et par mann rapporteres usikre:

- Nathan Martz er ikke stabilt bra etter en smell i hodet. Med ham velger vi å se an, sier Jonas Norgren.

 
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke