16. des
 
- Mer enn bare navnet
Kjetil Bøe i Stavanger Oilers sier deres avtale med DNB inkluderer mye mer enn bare hallnavnet.

Publisert: 21.nov.2013 04.13
Oppdatert: -
- DNB er veldig opptatt av å bruke arenaen til arrangementer, og er flinke til å påvirke andre til å legge arrangementer til hallen. utover hockeyen har de spilt en sentral rolle, sier daglig leder og økonomisjef i Stavanger Oilers, Kjetil Bøe.
Det er ikke offentlig kjent hva banken måtte betale da de i 2011 kjøpte navnerettighetene til hockeyarenaen i oljebyen, men Stavanger Aftenblad har skrevet at de var villige til å betale 50 millioner kroner for ti år.
- Det er bare DNB som kan si noe om hvor mye de betale, det er ikke offentlig kjent. Jeg var ikke involvert i den prosessen, det var det styreleder Tore Christiansen som hadde hånd om. Da avtalen skulle lages vet jeg det handlet om hvilke forventninger klubben og DNB hadde og hvilke muligheter som fantes til at det skulle bli mer enn bare et navn. Summen har blitt noe begge parterner er kjempefornøyd med, sier Bøe.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke