23. aug
 
- Min skyld

Publisert: 12.jan.2009 05:21
Oppdatert: -
ASKER: Lars Løkken Østli hadde håpet på et bedre comeback etter det lange skadeavbrekket. Han var involvert i det første Frisk-målet, som kom etter 12 sekunders spill.

- Det var min skyld. Håpløst. Vi er ikke med, men det gjaldt ikke bare meg, sier Storhamar-backen, som mener mye sitter mellom ørene.
- Vi er interesserte i å vinne, men mangler kanskje det lille ekstra psykisk. Jeg er dritskuffa, og dette var en dårlig ende på en dårlig uke. 0-13 på tre kamper er selvsagt for dårlig, man trenger ikke være spesielt klok for å skjønne det, sier Østli.
Han gir ros til 3. rekka.
- De skapte i alle fall litt. Vi andre gikk ikke på skøyter, men det gjorde Frisk. Det så ut som vi sto stille. Nå må vi bare legge dette bak oss og tenke positivt. Vi har selvfølgelig trua på at vi kan gjøre et bra sluttspill. I fjor hadde ingen tro på oss, men vi vant med god, defensiv hockey. Da scoret vi mål også. Ikke mange riktignok, men det holdt, sier Løkken Østli.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke