23. aug
KLIKK-KLAKK: Joa­kim Jen­sen og Pål John­sen le­ker inn 4-0 bak Oil­ers-keep­er Ore.
 
- Moro at de ikke henger med
Storhamar - Stavanger 4-0 En leken og finteglad Pål Johnsen spilte sin beste kamp for sesongen, og innrømmet at det var moro å kjøre rundt med Stavanger.

Publisert: 13.des.2010 04:12
Oppdatert: -

FOTOHAMAR: Storhamar kom fra en halvslapp kamp mot Stjernen.
Men lørdag eksploderte det.
Og Pål Johnsen hadde ansvaret for fyrverkeriet.

Sesongbeste
- Dette er nok den beste kampen min denne sesongen. Det koster mye energi å spille slik, men jeg fikk kick i dag, og kunne spilt langt utover kvelden, sier Johnsen, og fortsetter:
- Det var greit å komme tilbake slik etter et par drittkamper. Vi hadde et lite møte i forbindelse med treninga fredag, og ble enige om at det ikke var juleferie ennå.

Høyt tempo
Nøkkelen lørdag var tempo, mente Dragons-kapteinen.
- Vi må ha tempo på pucken. Da er det moro å spille. Da trenger ikke alle pasningene å sitte. Vi må piske opp tempoet i hjemmekampene, og det er moro at Stavanger ikke henger med. Det var en veldig bra kamp av oss, sier Johnsen, som hater å tape.
Det vil han ha inn hos alle.
- Vi har vært litt underdogs, og da er det blitt greit å tape en del kamper. Men det skal bli slutt på det. Etter Stjernen-kampen var Peter Johansson forbannet, og sa at han ikke aksepterte det som skjedde. Vi er i ferd med å få inn en kultur igjen, og vi skal ikke være fornøyde med å tape, sier Johnsen, som var involvert i to mål:
Først serverte han Eirik Skadsdammen på 2-0.
Så lekte Johnsen og Jensen inn 4-0.

Full trøkk fra start
Dragons spilte en av sine beste kamper denne sesongen. De kjørte på fra første dropp, og Fredrik Lystad Jacobsen fintet inn 1-0 allerede etter ett minutt og 37 sekunder.
Det fortsatte med bra trøkk, herlig tempo, solid defensiv og herlige scoringer.
Målvakt Trevor Koenig stengte målet bakerst.
Og trener Peter Johansson var kjempefornøyd:

Fulgte planen
- Vi gjorde det vi ble enige om, og Oilers hadde få store målsjanser. Det gjelder å ha tålmodighet, og holde dem unna målet. Det var en veldig bra gjennomført kamp, sier Johansson, som var enig i at Pål Johnsen sprudlet.
- Det er herlig at en rutinert spiller som Pål viser veg. I denne kampen var han utrolig god til å vende bort spillere, sier Dragons-treneren.
Fikk inn 160.000
Dette var en såkalt kronekamp. 35 bedrifter bidro med to kroner per tilskuer. Det ga 159.880 kroner i Dragons-kassa.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke