17. aug
BAK RESULTATET: Mattiss Livf (t.v) og Pål Johnsen velger å se bak resultatet mot VIF i går. De har troen på å ha skremt Oslo-laget før morgendagens kamp i Jordal Amfi.
 
- Nå er dem bekymra
Storhamar - Vålerenga 3-5 Det tok ikke lang tid før den store skuffelsen ble snudd til en like stor selvtillit i Storhamar-garderoben etter tapet i går. Nå tror Pål Johnsen og Mattias Livf at Vålerenga er bekymra før kampen i morgen.

Publisert: 02.des.2009 05:06
Oppdatert: -
HAMAR: Flere tilskuere forlot Hamar OL-Amfi da sluttsignalet for andre periode gikk. Stillingen var 0-4, og det hele var i realiteten avgjort. Så trøkket dragene til, scoret tre mål og presset Vålerenga i hele sluttperioden. Men det holdt ikke til seier i går. Torsdag, kanskje, når lagene møtes igjen på Jordal… Det mener i hvert fall Pål Johnsen og Mattias Livf.

Skuffelsen i Storhamar-garderoben gikk fort over til selvsikkerhet foran torsdagens kamp.

- Bekymret
- De ser helt stresset ut når vi presser dem. Jeg tror dem er bekymra nå, sier Mattias Livf.

- Hvis vi ser bak resultatet, er vi fryktelig mye bedre enn Vålerenga, med unntak av andreperioden. Vi må ta med oss det vi gjør i siste. Da er ikke Enga i nærheten, sier Johnsen.
Ringrevene er offensive før torsdag.

- Ikke hete
Johnsen har opplevd Vålerenga langt sterkere tidligere i år:

- Jeg synes dem har mistet litt av trøkket sitt. De er ikke så hete lenger, mener han.
Han er tydelig på hva som avgjorde kampen:
- Scoringen rett før første pause, er et typisk VIF-mål. Bare flaks at den går via ei skøyte og i mål. I andreperiode er de kyniske foran mål, og avgjør kampen der. Vi må opp på samme nivå, torsdag. Vi viste jo det i 3. periode. Da er vi mye bedre enn dem.

- Synd
Gårsdagens kamp vil nok bli husket for Storhamars enorme press i 3. periode. Men det er også viktig å huske på at det presset var forgjeves.

- Når vi ligger under med fire mål før sisteperioden, blir det veldig vanskelig. Det er synd. Vi snakket sammen i pausen, og ble enige om å gjøre et forsøk. Det klarte vi - i hvert fall nesten. Det må vi ta med oss.
- Hvorfor er dere så dårlige i 2. periode?
- Nei, det er dumt. Virker som vi er veldig slitne i den perioden, forklarer Livf.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke