7. des
PÅ FINSK IS: Marius Holtet spilte to av tre kamper for Färjestad i Finland.
 
- Nå er hockey morsomt igjen
- Nå er hockey morsomt igjen, sier Hamargutten Marius Holtet, som spilte to av tre treningskamper da hans nye klubb, Färjestad, tapte to og vant en match i Nordic Trophy-turneringen Finland.

Publisert: 12.aug.2008 06.13
Oppdatert: -
HAMAR: Marius Holtet og Jesper Mattsson misbrukte hvert sitt straffeslag etter 3-3 mot TPS fredag (TPS vant 4-3 på straffer), men var likevel godt fornøyd med sin egen og lagets innsats.

Färjestad tapte 2-0 for Kärpät torsdag, røk 4-3 for TPS fredag, men vant 4-3 over Jokerit søndag.

Rullerte
- Vi dro til Finland med fem femmere og rullerte gjennom de tre kampene. Med bare to dagers trening på is mot Kärpäts to uker, tapte vi 2-0 i åpningskampen, men det ble bare bedre og bedre i løpet av de tre kampene, sier Marius, som koste seg på den finske isen:

- Det er stor forskjell på å spille i Färjestad og i AHL med Iowa Stars. I AHL var det bare rett opp og ned. Nå spiller vi på større baner, og jeg føler at jeg får bedre tid på meg. Det er mye mer spill her i Färjestad, og det er bra. Nå er det morsomt å spille hockey igjen. slår Marius Holtet fast.

En av tre nordmenn
Marius er en av tre nye nordmenn i Färjestad. Backen Jonas Holøs og Anders Bastiansen (gjorde 0-1 mot TPS) er de to andre.

Holtet spilte i rekke med Per Åslund og Jesper Mattson mot Kärpät. Han var i fjerdefemmeren med Martin Johansson, Anders Bastiansen, Marcus Karlsson og Henrik Bjöklund mot TPS og sto over den tredje kampen mot Jokerit.
- En tøff gjennombruddsspiller, er karakterstikken trener Tommy Samuelsson ga Holtet før sesongåpningen.
- Alle de nye får et pluss i margen, men best var nok finnen Arto Laatikainen, sa Samuelsson etter premierekampen.
Neste match for Holtet og Färjestad blir mot Frölunda i Karlskoga fredag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke